Vrući vikend / HNL ludilo na vrhuncu: Poljud rasprodan za derbi, a u Osijeku pomama za ulaznicama

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
21.2.2022.
17:03
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Dinamovog neočekivanog posrtanja na Maksimiru protiv Lokomotive ovogodišnje HNL ludilo je došlo do svog vrhunca. U 25. kolu koje se igra idući vikend na rasporedu imamo čak dva velika derbija.

Prvoplasirani Dinamo ide u goste drugome Osijeku, a Hajduk s treće pozicije na Poljudu čeka Rijeku. S obzirom na to da je razmak između Dinama na vrhu i Rijeke na četvrtoj poziciji samo četiri boda ne treba čuditi da navijačko uzbuđenje kipi na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
24. kolo HNL-a /

Igrači Slavena i Rijeke dominiraju u novoj momčadi kola u HNL-a, Livaja najbolji!

Image
24. kolo HNL-a /

Igrači Slavena i Rijeke dominiraju u novoj momčadi kola u HNL-a, Livaja najbolji!

Poljud rasprodan

Da je situacija uistinu takva dokazuje i vijest da je Jadranski derbi već rasprodan, a slično se očekuje i za ogled Osijeka i Dinama. To je nešto što se u HNL-u nije dogodilo desetljećima unatrag. Istina je da su stadioni na samo 40 posto punog kapaciteta, ali interes za ova dva derbija je takav da bi stadioni vjerojatno bili krcati i da su u prodaji i puni kapaciteti.

Hajduk je objavio kako je rasprodao svih 13 tisuća ulaznica, a iz splitskog kluba stižu signali da je interes višestruko premašio ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puni kapacitet Poljuda je 33 800 mjesta, a kapacitet jugozapadne tribine 1 460 te je izvjesno da će stići i nekoliko stotina Rijekinih navijača kako bi ambijent ove nogometne predstave bio potpun.

Euforija trese Osijek

Slična se situacija očekuje i u Gradskom vrtu gdje će se oči u oči naći dvije ekipe s najviše bodova u ovom trenutku. Euforija trese i Osijek u ovom trenutku. Derbi dolazi na 75. proslavu rođendana kluba i jutros je otvorena 'zaštičena prodaja ulaznica'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno odluci o epidemiološkim mjerama kapacited Gradskog vrta iznosi 6852 mjesta, a iz Osijeka su javili da je u ovom trenutku dostupno svega deset posto mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

"Tijekom zaštićenog perioda prodaje ulaznica istu mogu kupiti isključivo osobe koje su imale kupljenu ulaznicu za utakmicu protiv Rijeke. Svi ostali će ulaznicu moći kupiti u slobodnoj prodaji koja će početi u četvrtak 24. veljače", navode u priopćenju Osječani na svojim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo