HLADAN TUŠ ZA MOURINHA, ALI I NAVIJAČE REALA: / Agent progovorio o budućnosti slavnog klijenta, ovo će se malo kome svidjeti u Madridu

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Sve je više onih koji bi ga željeli vidjeti na izlaznim vratima Santiago Bernabeua

3.2.2020.
13:44
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Velški nogometaš GarethBale u nemilosti je trenera Zinedinea Zidane. Pao je u drugi plan te u Madridu ne bi imali ništa protiv da na kraju sezone napusti klub. U posljednja dva prijelazna roka nisu uspjeli pronaći kupca prvenstveno zbog paprene cijene. Nakon što je ove subote propustio derbi s Atleticom oglasio se njegov menadžer JonathanBarnett.

"Gareth je jako sretan u Madridu, a da budemo iskreni mali broj klubova može si omogućiti njegovo dovođenje. On ima super život u Madridu, na koji se navikao. Nije sve u novcu, mora misliti na suprugu i djecu, koja su tamo odrasla ", kazao je Barnett za TalkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je priče o povratku u Tottenham tijekom siječnja. Njegovom menadžer kratko je odgovorio na pitanje je li dobio ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne. Predsjednik kluba Daniel Levy je možda posjetio Madrid, ali nije na meni da govorim je li ili nije", poručio je i odmah odgovorio na pitanje hoće li se vratiti u Tottenham 2022. kada mu istekne ugovor.

"Mislim da neće. Kada mu ugovor istekne sjest ćemo zajedno s njegovom obitelji i odlučiti što je najbolje", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo