Otto Barić 'ismijao' Ćiru: 'Nemojte o njemu, on to radi i u 80-toj'

Uvijek kritičan, bez dlake na jeziku, bivši hrvatski izbornik Otto Barić progovorio je o trenutnoj situaciju u hrvatskom nogometu.

23.9.2014.
19:36
VOYO logo

"Dinamo je ove jeseni pokazao izuzetnu spretnost, imaju dva rasna strijelca, Soudanija i Čopa, napravili su veliki korak naprijed. Ako su pametni, neće propustiti šansu da vrate publiku, nakon nekoliko ovakvih utakmica navijači će se vratiti u Maksimir. Da, publika traži samo dobar nogomet", kaže Barić.

Po njegovom mišljenju velika je to zasluga Zorana Mamića, a smatra kako je ovo pravi put koji će u budućnosti napuniti i maksimirske tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je čvršći i sigurniji, čestitke. Više ne griješi, Mamić je naučio momčad igrati na rezultat, na najboljem su putu da ih na idućim utakmicama u Maksimiru gleda 20.000 ljudi, da napokon imamo dobar nogomet u Zagrebu. Drago mi je što su, osim Soudanija, svi bitni igrači - naši! Koliko je samo trebalo da Antolića, koji je bio mozak Lokomotive, prihvate kao lidera igre? Mamić vjeruje u te igrač, i ako nabave još jednog dobrog centarhalfa, Dinamo će biti najbolja srednjoeuropska momčad. Osim Rumunja, Steaua ima veliki team. Naravno, ako neće prodati najbolje igrače, Dinamo je perspektiva."

Nahvalio je i stratega Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Matjaž Kek je apsolutno dobar stručnjak, no Rijeka još uvijek nije klasna momčad, ali se dobro razvija. Kek je trener koji stvara igrače."

A onda je progovorio i o Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tudor je sasvim sigurno dobar trener, ali Hajduk radi protiv njega. Oni samo govore o prodaji igrača, a prodaja je smrt za trenera. Naravno da je najbolji trener onaj koji ima najviše bodova, dakle Zoran Mamić. Iako imam vrlo visoko mišljenje i o Keku..."

Za kraj je bocnuo i Ćiru Blaževića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ah, nemojte samo o njemu. On je ionako trener nad trenerima, ali se i u osamdesetoj mora dokazivati, pobijedio je tek dvije utakmice. Zakočite euforiju", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo