Harry Redknapp rekao što se sprema Luki Modriću!

Luka Modrić definitivno je bio najveća priča prijelaznog roka u Engleskoj, a za nešto više od 12 sati ta će trakavica napokon završiti, na olakšanje mnogih.

31.8.2011.
12:28
VOYO logo

Zadnji je dan prijelaznog roka u Engleskoj, Luka Modrić na Braču željno iščekuje vijesti iz Londona i broji sate, ali Chelsea je, čini se, sve dalje. U jutro posljednjeg dana, Harry Redknapp je otkrio što se sprema:

"Puno se pričalo o Luki, ali predsjednik kluba je čvrsto odlučio i rekao mi da Modrića neće pustiti, tako da je ta priča završena. To se neće dogoditi, milijun posto sigurno. Neće se dogoditi!", više je nego jasno poručio Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Modrića, zadnji posao Tottenhama ovoga ljeta trebao bi biti Boltonov branič Gary Cahill, kojeg je bezuspješno pokušao dovesti Arsenal prošloga tjedna.

"Veliki sam obožavatelj Garyja Cahilla, ali vidjet ćemo što će biti, kako će se dan razvijati. Predsjednik će sigurno biti jako zaposlen...", rekao je Redknapp jedinu sigurnu istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jedino što je u ovom trenutku sigurno je to da će gazda SpursaDaniel Levy ove srijede imati možda i najteži dan u godini. S obzirom kako je 'pet do dvanaest' prodavao neke svoje igrače proteklih godina, kao primjerice Dmitra Berbatova, doslovno u zadnjim sekundama prije ponoći, i Luka Modrić još može gajiti nade. Za 46 milijuna eura i igrača 'sa strane', bili bi ludi da ga ne prodaju...

U posljednjim satima prijelaznog roka White Hart Lane mogli bi napustiti Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka. Prema pisanju engleskih medija Liverpool je za hrvatski dvojac spreman ponuditi 17 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak hrvatskog dvojca iz Tottenhama najviše ovisi o Modriću. Ukoliko Luka ostane član Spursa, Niko nije neophodan Redknappu, pa bi mogao put Liverpoola.

Vezani članci:

arti-201108300340006 arti-201108300636006 arti-201108280246006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo