HALO, ŽELI LI ITKO SUDITI DERBI? / Napokon određen sudac za okršaj Hajduka i Dinama

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Subotnji derbi između Hajduka i Dinama u posljednjem kolu jesenskog dijela hrvatskog prvenstva sudit će Mario Zebec iz Cestice pored Varaždina.

14.12.2016.
11:50
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Zebec je sudio Hajduku i Dinamu i u kolovozu kada su Modri protutnjali Poljudom i slavili s 4-0. Unatoč rezultatu, i tada su Splićani imali primjedbi na suđenje, ali Zebec im vjerojatno više odgovara od nekih drugih sudaca s kojima su u prošlosti imali neugodnijih iskustava. Pomoćnici će mu ovom prilikom biti Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka.

Bebek nije želio

Povjerenik Dušan Kukić trebao je suca za derbi objaviti još u utorak, ali je navodno bilo puno problema pri delegiranju. Dalmatinski portal piše da Ivan Bebek nije želio voditi utakmicu nakon silnih repova i optužbi na njegov račun nakon nekih prijašnjih derbija. Tihomir Pejin je otkazao navodno iz privatnih razloga, a na Antu Vučemilovića Šimunovića su se žestoko žalili Riječani nakon nedavnog okršaja protiv Dinama (1-1) u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zebec se stoga nametnuo kao praktički jedino logično rješenje. Nadajmo se samo da nikakvih repova neće biti nakon ove subote...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo