HALILOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KLUBU: / Nakon ovog teško da će ikada više zaigrati za njih

Image
Foto: AFP, DESIREE MARTIN

Poslije razočaravajućeg boravka u Njemačkoj Alen Halilovć polako se vraća u formu. Odluka da napusti HSV iz dana u dan se pokazuje sve boljom.

16.3.2017.
20:50
AFP, DESIREE MARTIN
VOYO logo

Je li razlog tomu što mu više odgovara španjolska liga?

"Ne mogu to reći jer nisam previše igrao u Njemačkoj. Da sam započeo 10 ili 15 utakmica mogao bih reći koja mi liga više odgovara, ali samo sam jednu utakmicu počeo od prve minute za HSV. Međutim, preferiram Primeru. Mislim da je dobra za mene", rekao je Halilović ESPN-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogotovo jer ova momčad igra dobar nogomet. No, još uvijek sam HSV-ov fan i nadam se da ću ostati", poručio je bivši dinamovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam dobio pojašnjenje zašto nisam dobio priliku, ali mislim da je to zbog razlike u mišljenju. Nismo imali ista razmišljanja o načinu igre, mojim i njihovim željama. Problem je kad trener misli jedno, a igrač drugo. Da sam dobio priliku ne znam da li bih bio dobar ili loš, ali mislim da jedna utakmica nije prilika. Obećali su mi je pružiti, rekli su da sam dio projekta", ispričao je Halilović i nastavio.

"Ja sam odabrao Hamburg. Bio sam jako sretan kad sam došao tamo, ali smo loše otvorili sezonu. Puno smo utakmica izgubili i počeli se sve više braniti. Nismo više igrali nogomet, nismo stvarali prilike i mislim da je to problem za igrače poput mene", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tomu Halilović ne bi odbio povratak u Hamburg ili u Barcelonu, koja ga, otkriva ESPN, i dalje prati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Las Palmasu sam još cijelu sljedeću sezonu. Nakon isteka posudbe vidjet ćemo što će se dogoditi, ali sada razmišljam samo o ovom klubu. Tu se dobro osjećam i nadam se da ću ostati ovdje", završio je.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo