HALILOVIĆ ZA OSCARA: / 'Takve stvari ne radi tvoj idol, Leo Messi'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski nogometaš Alen Halilović u ponedjeljak je primio odličnu vijest iz domovine nakon što je ga je za prijateljske utkamice protiv Izraela i Mađarske.

7.3.2016.
15:00
Screenshot
VOYO logo

No, s obzirom na to da se mladi veznjak trenutno nalazi u Španjolskoj nikako neće moći izbjeći kritike zbog poteza tijekom nedjeljnog dvoboja između njegova Sporting Gijona i Athletic Bilbaa. Naime, Halilović je u 74. minuti iznudio isključenje Francuza AymericaLaportea. Da je ono bilo nezasluženo najbolje se vidi na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je išao u prodor prema protivničkom golu na Halilovića je krenuo Laporta, nakon čega je hrvatski reprezentativac završio na travnjaku. No jasno se vidi da ga suparnik nije dodirnuo. Umjesto da Halilović zbog glume dobije žuti karton, dobio ga je Francuz, a to mu je bio drugi pa je morao napustiti travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Sporting niti s igračem više nije uspio nadoknaditi dva gola zaostaka. Ovo će inače predstavljati problem za trenera Azhletica ErnestaValverdea jer su sljedećem kolu protiv Betisa neće moći računati na braniča.

Reakcije s Twittera

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo