PRAVA ZVIJEZDA: / Halilović otkrio kome je posvetio prvijenac u dresu Sportinga

Image
Foto: Screenshot/Instagram
4.10.2015.
15:48
Screenshot/Instagram
VOYO logo

"Zbog momčadi sam posebno sretan. Ovo su nam bila tri važna boda, najvažnije je da smo pobijedili“, rekao je Hini nakon utakmice kojom je Sporting skočio na 10. s 15. mjesta u prvenstvu.

"Igramo jako dobro, prošlu utakmicu smo izgubili iako smo imali puno prilika no to nam se sada vratilo,i to posve zasluženo. Atmosfera u momčadi je odlična svi smo sretni“, kazao jeHalilović nakon što je njegova momčad izborila pobjedu u 92. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u 10. minuti uzeo loptu na 20-ak metara od gola te ju sa sredine lijevom nogom odapeo u gornji desni kut bespomoćnog vratara domaće momčadi. Španjolske sportske novine Marca istaknule su da je udarac bio nevjerojatno precizan. "Činilo se tako jednostavno kao u video igrici", napisao je taj list.

Image
BOLJE NE MOŽE: /

Halilović zabio prvijenac, Gijon slavio kod Espanyola!

Image
BOLJE NE MOŽE: /

Halilović zabio prvijenac, Gijon slavio kod Espanyola!

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Zabio pa otrčao navijačima

"Ovo je bio gol za ekipu i za grad Gijon. Kada sam zabio, automatski sam potrčao prema našim navijačima proslaviti s njima. I na ovom gostovanju su bili uz nas, uvijek nas bodre a mene su prekrasno primili. U Gijonu me pozdravljaju na ulici, ohrabruju, pa se ovdje zaista ugodno i lijepo osjećam. Stoga ovaj prvi gol u Primeri posvećujem svim tim dragim ljudima", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov gol u sedmom kolu prvi je ovogodišnji pogodak nekog hrvatskog igrača u Primeri gdje za Real Madrid igraju Luka Modrić i Mateo Kovačić, za Barcelonu Ivan Rakitić, za Malagu Duje Čop, dok je vratar Granade Ivan Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri dobre utakmice u nizu

U 56. minuti je, pak, namjestio priliku napadaču Toniju Sanabriji (19) koji u formaciji 4-2-3-1 igra ispred njega u vrhu, no Paragvajac posuđen iz Rome je loše pucao.

"On je odličan igrač, zna igrati, posebno 'jedan na jedan'“, hvali ga mladi hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je povezao četiri dobre utakmice za redom u kojima je upisao i dvije asistencije.

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

"Osjećam se bolje nego ranije. Puno igram, znatno sam popravio igru u obrani, puno trčim i dobro napredujem“, izjavio je. „Puno mi znači podrška majke i oca te braće, oni su uvijek uz mene“, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitao mu i trener

Trener Abelardo Fernandez čestitao mu je, a nakon utakmice je rekao: „Ovakvu situaciju bih bio potpisao uoči sezone. Imam motivirane igrače koji igraju hrabro“.

Alen Halilović će 10. listopada nastupiti za mladu hrvatsku reprezentaciju protiv San Marina u kvalifikacijama za Europsko prvenstsvo, a pet dana kasnije i u prijateljskoj utakmici protiv Rusije. Novi izbornik A reprezentacije, Ante Čačić, nije ga stavio na popis seniora za utakmice protiv Bugarske i Malte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo