Otkriven razlog ostavke: Tudor otišao zbog bivšeg igrača Lučkog!?

Igor Tudor je podnio ostavku samo tri dana prije nastavka domaćeg prvenstva. Hajduk u subotu gostuje na Kantridi, a već sljedeću srijedu ga očekuje okršaj protiv Vinogradara u Kupu.

5.2.2015.
8:55
VOYO logo

U klubu su ostali zatečeni. Nitko nije mogao očekivati da će Tudoru prekipjeti 'pet do 12'.

"Moramo brzo naći novog trenera, jer prvenstvo tek što nije započelo. Nisam mogao očekivati takvo što, da Igor Tudor podnese ostavku. Na večeri s igračima rekao im je da više neće biti trener", kazao je sportski direktor kluba Goran Vučević i pojasnio u izjavi za Sportske novosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tudor je poslije večere s igračima nazvao predsjednika Brbića i priopćio mu to. Nazvao sam potom i ja Tudora. Rekao mi je kako je to odluka koja već dugo tinja u njemu i da je to tako."

Igrači su sami pokušali nagovoriti već sad bivšeg trenera da ipak ostane, ali ništa nije uspjelo. Tudor je bivši, navodno mu je prekipjelo kada je Nadzorni odbor kluba stopirao već dogovoreni dolazak stopera Nikole Žižića iz slovenske Krke. Radi se o 27-godišnjem Splićaninu, koji je igrao za Solin, Lučko, Konavljanin, Belu Krajinu, te imao epizodu u Turskoj (Antalyaspor i Fetiyespor).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

lako nova polusezona je krenula s razornim potresom na Poljudu, navijačima Hajduka je najbolje da sad gledaju i nebo i nadaju se najavljenom snijegu. Vremenske neprilike mogle bi odgoditi nogometno kolo i dati Splićanima koji dan za regrupiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo