Hajdukovci uče jezik: 'U eno ritmo za počko do kraj'

Splitski nogometaši u potpunoj izolaciji odrađuju pripreme na Kupresu i ne smiju davati izjave.

26.6.2011.
18:27
VOYO logo

Simpatična je kombinacija bugarsko-hrvatskog jezika koju prakticira Hajdukov trener Krasimir Balakov, a na posljednjem treningu im je viknuo:

"U eno ritmo za počko do kraj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, njegovim igračima nije to nimalo smiješno. Kad su počeli odrađivati trčanje po stepenicama uz travnjak na Kupresu došla im je muka i nije im baš bilo do smijeha. A Balakov sve odrađuje elegantno, pokazuje vježbe, izgleda poput manekena i čini se da bi mogao odigrati barem pola sata.

U stvari, možda bi on bio najveće pojačanje Hajduka. Ovako je za sada taj primat uzeo Ivan Vuković Giga, koji je oduševio pristupom treninzima i nastupima na utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Giga je pravo pojačanje", dobacio je jedan od igrača kojeg se ne smijemo imenovati jer je Balakov zabranio davanje bilo kakvih izjava dok traju kupreške priprememe i odredio kaznu od 50 eura za prekršitelje ovog pravila.

Bile je na pripremama prvih dana 'ubijala' velika vrućina, ali trenutnih dvanaest stupnjeva natjeralo ih je da odjenu duge rukave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je baš ono što tražim, najbolje vrijeme za trening. Slično će biti i u Austriji", kaže Balakov koji ništa ne prepušta slučaju. Najčešći ritam priprema su dva treninga plus utakmica, a igračima je 'praznik' kada imaju samo dva treninga.

"Ne vidimo nikoga i ništa, samo trening i krevet", otkrio je jedan od igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201106220196006 arti-201106220065006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo