FOTO: / Poljud ovo nije doživio godinama! Predsjednik zapalio baklju!

Nakon što su protiv Lokomotive na Maksimiru osvojili Kup odigravši 3:3 u uzvratnoj utamici finala, nogometaši Hajduka su u ranu zoru stigli na Poljud gdje su ih dočekali navijači.

23.5.2013.
8:58
VOYO logo

Tri godine su navijači Hajduka čekali novi trofej i proslavili su ga žestoko. U Maksimiru je Bile bodrila horda navijača, a nakon što su igrači osvojili Rabuzinovo sunce oko 5.15 ujutro su s njim istrčali na Poljud gdje ih je dočekalo oko 1000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prelijepo je ovo sve, dugo smo čekali trofej. Rečeno nam je odmah da se sprema doček na Poljudu, svaka čast navijačima koji su došli pozdraviti nas u ove sitne sate. Gubili smo u obje finalne utakmice, ali oba puta smo preokrenuli. Na Maksimiru je bilo puno lakše nakon Vukovićeva gola za 1:1, a poslije našega vodstva smo već bili svjesni da imamo trofej u rukama", izjavio je kapetan hajduka Maloča za Sportske novosti, koje tvrde da je na slavlju predsjednik Hajduka Marin Brbić zapalio baklju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači i navijači su se na svom stadionu družili oko pola sata nakon čega su otišli na zasluženi odmor.

Igor Tudor je bio jako ponosan na svoje igrače s kojima je nedugo nakon preuzimanja klupe Hajduka osvojio trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam ponosan i sretan na moje momke, što su turbulentnu sezonu okrunili trofejom. Ostavili su dušu na terenu! Sretan sam zbog njih, zbog navijača, neću ni govoriti što oni znače i što jesu za Hajduk u ovoj sezoni. Doći ovdje u takvom broju - samo mali broj klubova na svijetu to može imati. Kemija između navijača i igrača traje cijelu godinu, završila je ovu godinu kako je i trebalo završiti. Ovaj trofej vrijedi još i više!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo