HAJDUKOVCI PODIJELJENI OKO DOVOĐENJA TUDORA: / 'Ovo nije duga cesta, nego jeb*ni kružni tok!'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Neki navijači nisu bili zadovoljni njegovim angažmanom, dok su mu drugi pružili podršku

23.12.2019.
20:11
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon gotovo pet godina Igor Tudor će početkom siječnja ponovno preuzeti klupu Hajduka. Četrdesetjednogodišnji splitski nogometni stručnjak povest će momčad na zimske pripreme 2020. godine. Prvi službeni dvoboj novoimenovanog stratega Bijelih, nakon 2015. godine, očekuje početkom veljače u prvenstvenom ogledu s Varaždinom.

Tudor je treći trener Hajduka u ovoj sezoni, nakon što su otkaze dobili njegovi prethodnici Siniša Oreščanin i Damir Burić. Na klupu kluba u kojem je započeo nogometnu karijeru dolazi po drugi put, nakon što je u prvom mandatu, od travnja 2013. do veljače 2015. godine, vodio "Bijele" u ukupno 77 službenih utakmica i afirmirao brojne mlade igrače ponikle u omladinskom pogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, LaPresse, Claudio Martinelli

24 settembre 2019 Verona, Italia sport calcio Hellas Verona vs Udinese Calcio - Campionato di calcio Serie A TIM 2019/2020 - stadio “M.A. Bentegodi” Nella foto: tudor igor allenatore udinese September 24th, 2019 Verona, Italy sport soccer Hellas Verona vs Udinese Calcio. - Italian Football Championship League A TIM 2019/2020 - “M.A. Bentegodi” stadium. In the pic: tudor igor udinese’s head coach, Image: 472915743, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

"Dat ću sve od sebe da napravim Hajduk boljim klubom nego što sad jest. Hajduk samo priznaje titule i trofeje, to govori povijest ovog kluba. Vidjet ćemo u sljedeće dvije i pol godine što ćemo uspjeti napraviti. Bilo je puno lijepih i loših trenutaka. Živeći u ovom gradu morate se vezati za ovaj klub, a posebno netko tko je poput mene prošao toliko toga s ovim klubom", poručio je Tudor na predstavljanju u Bijelom salonu poljudskog stadiona, na kojem su uz njega bili predsjednik Uprave Marin Brbić, savjetnik predsjednika Uprave za sportska pitanja Mario Stanić i sportski direktor Ivan Kepčija.

Image
HAJDUK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: /

'Ako s nama Hajduk ne bude bolji, sami ćemo otići. Nekima ovdje ne bi bili dobri ni Mourinho ni Guardiola'

Image
HAJDUK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: /

'Ako s nama Hajduk ne bude bolji, sami ćemo otići. Nekima ovdje ne bi bili dobri ni Mourinho ni Guardiola'

"Vjerujem da smo doveli dugoročno rješenje za Hajdukovu klupu. Riječ je o našem bivšem treneru koji je radio po Europi, a i u Hajduku se najduže zadržao u posljednjih 15-20 godina. Uostalom, posljednji trofej nam je donio upravo on", rekao je Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u svibnju 2013., netom nakon stupnja na dužnost prvog trenera Hajduka što mu je bio prvi samostalni trenerski angažman, Tudor je s "bijelima" osvojio Hrvatski kup, nadigravši zagrebačku Lokomotivu u dvije finalne utakmice.

Reakcije na dolazak Tudora

A što o svemu tome misle navijači Hajduka. bacili smo oko na Hajdukov Facebook na kojem je objavljena vijest o Tudorovom dolasku, a mišljenja su bila podijeljena. Neki navijači nisu bili zadovoljni njegovim angažmanom, dok su mu drugi pružili podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte neke od komentara koji su bili najupečatljiviji:

"Vraćanje Tudora je dokaz da ne postoji "duga cesta", nego jebeni kružni tok."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Griješite već nebrojeno po koji put, od Hajduka nikad ništa dok je javna kuća politika."

"Dajmo podršku ovoj garnituri koja je sada ...HŽV..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je život,cili ?imaš veliku odgovornost i muda da opet sjedneš na klupu ?? neka rezultati govore."

"Čitam sve komentare od vas stručnjaka. Predlažem vam trenersku karijeru svima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sedmi klub u 7 godina. Veliki je to uspjeh ?. Diži sidro odma. Aj Bog."

"Bravo, Igore.Vidim da opet ima odurnih "navijača" kojima i ovakvo rješenje ne odgovara. Njima ionako nitko ne odgovara...samo kaos. Takvima treba zabraniti pristup utakmicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od danas nemam nikakve želje za navijanje za Hajduk, žalosno da žalosnije ne može biti vratiti osobu koja je zabila nož u leđa Hajduku. Brbiću, smeće jedno, odlazi."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo