To bi bila bomba / Hajduk želi Nikolu Vlašića: Konkurencija je opaka, a najjače je zagrizao jedan hrvatski trener

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Vlašiću je promjena sredine nužna, jer u Londonu ne igra, a sve je izglednije da će izgubiti status reprezentativca pred Svjetsko prvenstvo ako se to ne promijeni već ove jeseni

17.6.2022.
14:10
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius se proteklih dana u nekoliko navrata pojavljivao u medijima uglavnom kako bi obznanio koji su igrači na odlasku iz splitskog kluba. Tako je objasnio kako se neće produžiti posudba Ferru i Nikoli Katiću, a otkrio je i kako je sporazumno raskinut ugovor s Josipom Posavcem.

Ipak Litavac je na dan prvog okupljanja Bilih u sezoni znakovito konstatirao kako 'će bit još pojačanja i kako igrače dovode ciljano'.
Što to točno znači teško je reći sve dok se neki od transfera ne realiziraju no lokalni mediji sugeriraju kako Bili pucaju visoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVA SEZONA /

Bjelica otkrio na koju četvoricu više ne računa, treći strijelac HNL-a se pojavio na pripremama Osijeka

Image
NOVA SEZONA /

Bjelica otkrio na koju četvoricu više ne računa, treći strijelac HNL-a se pojavio na pripremama Osijeka

Naime, Dalmatinski portal navodi kako se Hajduk raspituje za usluge Nikole Vlašića kojeg bi West Ham rado poslao na posudbu. Vlašić je na Poljudu započeo svoju profesionalnu karijeru i otisnuo se u Englesku. Kasnije je otišao u Rusiju gdje je igrajući za CSKA postao najbolji igrač lige te zavrijedio 30 milijuna težak transfer u West Ham.

Ivan Jurić i Torino ga imaju na oku

Tamo se nije snašao te ga se Englezi žele riješiti. Naravno, nije Hajduk jedini zainteresiran za Vlašića. Ivan Jurić i njegov Torino ga također imaju na oku, a navodno je zainteresirano i još nekoliko klubova iz lige Petice koji imaju znatno veće financijske mogućnosti od Splićana. Vlašiću je promjena sredine nužna, jer u Londonu ne igra, a sve je izglednije da će izgubiti status reprezentativca pred Svjetsko prvenstvo ako se to ne promijeni već ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, njegov povratak u bijeli dres ne izgleda realno no ne možemo ga isključiti nakon što je Nikoličius uspio dovesti dvojicu Kalinića, Livaju, Krovinovića…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo