Neugodnost u Maksimiru: 'Tušo se naljutio, ali mlad je'

Hajduk je nakon prvog prvenstvenog poraza ove sezone, kojeg je doživio u Puli, u Maksimiru po kiši i skliskom travnjaku igrao odgođenu utakmicu 5.

28.8.2013.
13:57
VOYO logo

Hajduk je u Maksimiru pred petstotinjak gledatelja poveo u 24. minuti iz penala. Maglica je pao u šesnaestercu nakon duela s Mesarićem, a s bijele točke je precizan bio Andrijašević.

Lokomotiva je izglednu priliku za izjednačenje imala u 31. minuti kada je Mišić dobro dodao Pjaci koji je bio u vrlo izglednoj šansi, no Maloča je uklizao u posljednji tren i otklonio opasnost pred golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom kraju prvog poluvremena Bili su zabili i drugi gol. Nakon odlične akcije i lijepog duplog pasa Maglica je lijepo zatresao mrežu Lokomotive i povećao prednost Hajduka.

Lokosi su u 58. minuti smanjili prednost kada je Mišić fenomenalno pogodio iz voleja nakon ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su dobru igru naplatili u 69. minuti kada su zabili treći gol. Andrijašević je pobjegao obrani Lokomotive i glavom zatresao mrežu nakon ubačaja s desne strane.

U 80. minuti je bila gužva pred golom Hajduka, a Splićani su skoro zabili sami sebi jer je Maloča zatresao gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju dobru priliku na utakmici imao je Maloku, koji je zamijenio Maglicu, no pucao je tik pokraj vratnice i ostalo je 3:1 za Hajduk.

Nakon utakmice je na konferenciji za medije došlo do neugodne situacije. Trener Lokomotive Tomislav Ivković je uoči susreta kazao kako bi ga trebalo ćebovati (istući) ako bi kukao za ozlijeđenim igračima, aludirajući na Tudora. Ivković je pokušao objasniti da nije kriv i da nije tako mislio, no trener Hajduka se naljutio i napustio konferenciju za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu prihvatiti ispriku dok ne vidim taj vidio zapis", kazao je Tudor prije nego što je napustio prostoriju, dok je Ivković zaključio:

"Tušo se naljutio, ali mlad je", prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=725c78c1-bb9-91ac-7f32-f55985d79c5b&style=classic&width=435&height=755

Kamerunski povremeni reprezentativac Thierry Makon Nloga prošao je liječničke preglede i konkurirat će za momčad protiv Osijeka. Predstavljanje i potpis ugovora bit će u ponedjeljak. Zanimljivo, Kamerunca je želio i Dinamo, trebao je put Maksimira, ali na kraju je usmjeren prema Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procijenio je da će u Hajduku lakše dobiti prigodu. Još je otvorena opcija dolaska nigerijskog napadača Kayodea, a bingo bi trebao biti Gruzijac Ilurdize, čvojek koji je s Dila Gorijem zapaprio Hajduku. Bio bi to pravi potez splitske uprave.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo