'MUČI ME PUNO STVARI' / Leko: 'Mi imamo toliko svojih problema, Dinamo je lagano mogao biti na plus 15 od nas'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Hajduk u petak dočekuje Istru u 28. kolu HNL-a.

6.4.2023.
17:13
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Gostovanje Istre na Poljudu prilika je Splićanima da dođu na minus četiri u odnosu na vodeći Dinamo, ali i da uzvrate Puljanima za poraz krajem siječnja od 3-0.

Image
KAKAV CIRKUS /

Ante Čačić pojavio se jutros na treningu Dinama, igrači ostali iznenađeni

Image
KAKAV CIRKUS /

Ante Čačić pojavio se jutros na treningu Dinama, igrači ostali iznenađeni

"To je bio početak naše loše serije, ta utakmica je bolna pogotovo kada se sjetimo da nismo bili loši na početku i da su nam poništena dva gola. Ovo je sad neka nova utakmica, ekipe su u drukčijim momentima, ali neki ožiljci postoje", najavio je dvoboj trener Hajduka Ivan Leko pa se osvrnuo na Istru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istra je dobra, igraju svoje. Mi smo izgubili pet bodova od njih, tako da je to tradicionalno nezgodan protivnik za nas. Možemo pretpostavit što će oni igrati, a što se tiče nas, jednostavno je – moramo biti bolji. Čim padnemo intenzitetom i ne pratimo zahtjeve, imamo problema. Ja očekujem jedan dobar Hajduk, motiviran i fokusiran."

O utrci za naslov Leko je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo nije dvije, nego jedan planet ispred nas. Mi imamo toliko svojih problema… Oni su lagano mogli biti na plus 15 od nas, zaslužili su puno više. Mi se natječemo sami sa sobom da što prije dignemo naš nivo igre. Želimo biti bolji, imati što više automatizama, čvršću obranu, imati što više balansa u momčadi."

Otkrio je trener Hajduka čime je nezadovoljan u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muči me puno stvari. Kad imaš nešto što bih ti htio i kad vidiš gdje si i šta si, treba spustiti kriterije i postati realniji i jednostavniji te dobiti utakmicu. Ja sam rekao na početku da ja previše volim nogomet da moja ekipa ne bi igrala dobro, ali rezultat je najvažniji i mi smo u službi toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo