Hajduk se sve više pretvara u Dinamo!

U zadnjih nekoliko tjedana na Poljud je pristigla omanja legija stranaca.

5.7.2011.
11:44
VOYO logo

Hajdukove pripreme počele su ne baš optimističnom najavom za domaće navijače. Lyon Bijelima želi ukrasti najboljeg napadača - Antu Vukušića. Francuski mediji otkrili su da je sinjski dijamant jedina Lyonova napadačka opcija, pa su za njega spremni dati oko šest milijuna eura.

Pripreme su počele, a splitska ekspedicija u Bad Kleinkircheimu sve više podsjeća na onu Dinamovu, u čijoj je svlačionici portugalski i španjolski jezik ravnopravan hrvatskom. Prije polaska hajdukovaca na pripreme stigla je najnovija vijest o novom - japanskom pojačanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je bilo spremno za polazak točno u 9.30 sati, a onda je u autobus uletio tehniko Hajduka Krešimir Mikulandra, izvukao Krasimira Balakova i dao mu mobitel.

Bugarski trener skrio se iza kombija, desetak minuta živo razgovarao i nasmiješena lica uputio se prema Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tema razgovora bio je Inoha. Japanac stiže u utorak navečer u Bad, sve je dogovoreno", potvrđeno je da će jednu od torbi na pripremama, onu s brojem 19, u utorak preuzeti 25-godišnji branič Masahiko Inoha, kome je dolazak u Hajduk, kako je sam rekao, zadnja karta za Europu.

Balakovu su, s obzirom na pristigle igrače sa svih strana svijeta (australske Hrvatske Miličevića i Lušticu i ne računamo pod strance) trenutno najvažnije utakmice, uigravanje. Po njegovu zaključku, Hajdukovi igrači ne znaju igrati bez lopte i na to će se usredotočiti na treninzima u Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lista igrača često se mijenjala, posljednji putnik u Austriju postao je iskusni Hrvoje Vejić za kojeg je bilo rezervirano nizanje krugova na stadionu, jer nije pristao na smanjenje ugovora. No, kada je Milićeviću puknuo mišić lista, Hajduk je bio doveden pred zid. Balakov je ostao na tri stopera i morao je natjerati predsjednika Hrvoja Maleša da iz 'frižidera' izvuče Vejića.

S Vejićem je razgovarano još u subotu navečer, kada se Milićević ozlijedio, pa se našao s upravom i u nedjelju. Malo je popustio on, malo Hajduk i pristao je putovati pod nekim novim uvjetima, a novi ugovor potpisat će kad se vrati s priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U autobusu u Austriju bio je i Ante Vukušić, no pitanje je koliko će se zadržati na pripremama. Možda se i izravno iz Austrije zaputi prema Francuskoj.

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107020449006 arti-201107010560006 arti-201107010170006 arti-201107010825006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo