HAJDUK OSTAJE BEZ DRAGULJA: / Želi ga 'pola Europe', a trener Pušnik mu ne daje minutažu

Image

Hajdukova 17-godišnja nada Josip Maganjić prilično dobro kotira na talijanskom tržištu koje s nestrpljenjem očekuje njegov skorašnji transfer.

21.7.2016.
14:50
VOYO logo

Piše to nogometni portal Goal uz dodatak da će mladi napadač, za kojeg "su se proteklih dana zainteresirali Fiorentina, Inter, Roma, Benfica, Monaco, Anderlecht", vjeruju talijanski mediji, uskoro preseliti u Fiorentinu.

Isti izvor piše da je Maganjić ugovorno s matičnim klubom vezan još samo jednu godinu što bi se moglo protumačiti i kao skorašnji problem čelnih ljudi splitskog kluba budući da bi veliki talent Poljud mogao napustiti u transferu koji ne bi odveć financijski odjeknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Novi Kalinić', kako mu tepaju talijanski mediji, u Francuskoj i Njemačkoj je prepoznat kao 'novi Brekalo', a bez obzira na njegov nadimak činjenica jest da će Hajduk uskoro morati reagirati ponudom produljenja njegova ugovora. Spominje se mogućnost njegova odlaska već ovih dana ili krajem sljedeće sezone ne potpiše li novu suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Cibalije u prvom kolu Prve HNL, Maganjić je ostao na klupi, a nije bio niti izbor trenera Marijana Pušnika niti za prvu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv Iasija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo