Hajduk napokon dobio što je tražio!

'Želimo isti tretman kod sudaca kao i Dinamo', ponavljao je proteklih tjedana predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš.

20.9.2011.
14:15
VOYO logo

Utakmica Cibalije i Hajduka završila je 2:0 pobjedom gostiju i novim velikim porazom suđenja u hrvatskom nogometu. Tako barem tvrde u Vinkovcima, ogorčeni suđenjem Marija Strahonje, čije navodne pogreške u korist Hajduka na toj utakmici bitno mijenjaju konačni rezultat.

Iz Cibalije su u HNS-u uputili pismenu žalbu na Strahonjino suđenje u toj utakmici, ali su odlučili otići i dalje, na arbitražu u FIFA-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritom smo i specificirali sve pogreške koje je Strahonja načinio na našu štetu. Pregledom snimke nedvojbeno smo ustvrdili da za nas nije dosudio evidentan kazneni udarac, da je za Hajduk dosudio nepostojeći kazneni udarac, da je bezrazložno ponovio prvi kazneni udarac Anasa Sharbinija te da je u skladu s navedenim bitno i izravno utjecao na konačni rezultat", izjavio je za Sportske Cibalijin predsjednik Petar Šimić.

Poučeni dosadašnjim iskustvom žaljenja HNS-u, Vinkovčani su odlučili snimku spornih detalja poslati i na adresu Massima Busacce, predsjednika FIFA-inog odjela nogometnih sudaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strahonja je sudac s međunarodne liste, pa nema ništa normalnije od toga da se i izvan granica Hrvatske pronese glas o njegovoj arbitraži. Zanima nas pritom odgovor na pitanje može li sudac koji tako grubo griješi i dalje nositi FIFA-inu značku", kaže Šimić.

Hajduk je očito riješio 'probleme sa sucima', a Cibaliji ostaje da se za to tek izbori. Tako očito stoje stvari u našem nogometu, što je više nego žalosno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prošlotjednog sastanka Maleša i čelnika HNS-a, predsjednik Hajduka je izjavio:

"Sastanak je održan u dobrome ozračju, otvorili smo razne teme i predstavili novu Hajdukovu upravu. Razgovaralo se i o statusu Hajduka kao hrvatskog nogometnog brenda, bila je to iskrena konverzacija o svemu što se u zadnje vrijeme događalo", rekao je Maleš te otkrio kako je zatražio izuzeće nekih sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znate kojih... Onih koji su dobili negativne ocjene. Došli smo u Zagreb sa željom da bismo razgovarali o četiri prijeporne točke, a to su suci, povjerenik, status Hajduka i Komisija za mlađe uzraste", zaključio je Maleš i dodao kako je jako zadovoljan dogovorenim.

Eto, sad je valjda Cibalia na redu za sastanak. Bojimo se samo da će red pred Rusanovom biti prilično dugačak do kraja prvenstva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109170418006 arti-201109180026006 arti-201109160902006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo