'Hajduk je luda kuća, o odlasku nisam razmišljao!'

Hajduk je briljirao u Kranjčevićevoj i protiv Zagreba ostvario uvjerljivu 4:2 pobjedu, čime je zaostatak za Dinamom barem privremeno smanjen na pet bodova.

2.3.2012.
22:29
VOYO logo

Trener BijelihKrasimir Balakov nije skrivao zadovoljstvo briljantnom predstavom svojim izabranika. Iako se uoči utakmice govorilo o mogućem otkazu, sve te priče sada padaju u vodu.

"Ovo je najbolja utakmica otkako sam trener Hajduka, a možda i najbolja otkako sam u trenerskim vodama. Igrali smo baš kako bih htio da igramo uvijek i onako kako sam još u pripremama govorio da možemo odigrati", nije dvojio nakon utakmice popularni Krešo za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica mogla bi biti prekretnica za Splićane.

"Meni je bilo bitno da pokažemo igru kojoj težimo, a sve u svemu ovo je za Hajduk bio fantastičan dan. O svom odlasku nisam razmišljao, Hajduk je "luda kuća", ako spojimo još koju pobjedu bit će euforija kao da smo prvi, ali na nogomet treba gledati kao na realitet, jednostavno su potrebni strpljenje i vrijeme da bi se stvorilo momčad i igru koja će pobjeđivati i igrati ovako kako smo mi odigrali protiv Zagreba" zaključio je trener Splićana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo