HAJDUK JE MOGAO IMATI SENZACIONALNI TRANSFER: / Kalinić bio meta velikana

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Nogometni portal Goal.com piše kako je golman Hajduka Lovre Kalinić bio meta engleskog velikana Chelseaja.

2.9.2015.
17:03
PIXSELL, Ivo Cagalj
VOYO logo

Iako na adresu Hajduka nije stigla službena ponuda, ali se u londonskom klubu uvelike razmišljalo, pa i diskutiralo o hrvatskom reprezentativcu. razmatrao je mogućnost dovođenja golmana Hajduka, ali sve do trenutka kada je kao pričuvni vratar na Stamford Bridge stigao Asmir Begović.

Image
MOURINHO IMA LOVE NA BACANJE: /

Plaća 33 igrača koji uopće nisu u momčadi!

Image
MOURINHO IMA LOVE NA BACANJE: /

Plaća 33 igrača koji uopće nisu u momčadi!

"Istina, bili smo u kontaktima s predstavnicima Chelseaja. Lovre Kalinić bio je želja tamošnjeg trenera vratara (Christophe Lollichon), ali nismo željeli da u ovoj fazi karijere završi na klupi. Chelsea ima ponajboljeg vratara svijeta u Thibautu Courtouisu koji je čak i mlađi od našeg vratara, pa ga nije imalo smisla slati u taj klub. A to smo Chelseaju jasno dali do znanja" kazali su za Goal predstavnici menadžerske agencije Pharos Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U siječnju napušta Hajduk?!

"Chelsea je nekoliko puta uživo pratio Lovru Kalinića. Zanimljivo, najčešće na proljetnim utakmicama u prošlogodišnjem prvenstvu. To samo pokazuje o kakvom se klubu radi."

Prema razmišljanju spomenute menadžerske agencije, Kalinić bi već u siječnju mogao napustiti Poljud. "To je naš plan, samo moramo vidjeti gdje će Lovro na koncu završiti. Imamo nekoliko ozbiljnih ponuda, ali nama je jedini cilj da on u novome klubu brani u kontinuitetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako su prve glasine oko interesa Chelseaja za Lovru Kalinića pojavile su se još u zimu 2014. godine kada su o tome pisali engleski mediji. Međutim, vrijedi istaknuti i da je kojim slučajem Lovre preselio na Stamford Bridge, vjerojatno bi otišao na posudbu u neki drugi klub jer bi ispred njega bio i drugi vratar Jamal Blackman. No, i to bi bilo sjajno za Kalinića koji bi počeo skupljati vrijedno internacionalno iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo