FOTO: / Hajduk bezidejan! Splicani opet potonuli!

Nogometasi Hajduka ove sezone imaju negativan omjer s Istrom. U 34. kolu domaceg prvenstva 'Bijeli' su na Poljudu izgubili s minimalnih 1:0.

4.5.2014.
21:20
VOYO logo

Istra je bila gotovo dva mjeseca bez pobjede, osam kola drustvo iz Pule nije nikog pobijedilo, ali su zato do bodova dosli u Splitu. Gol Radonjica u 63. minuti je odlucio pobjednika.

Bila je to za obje momcadi utakmica bez nekog imperativa. Hajduk vise ni teoretski ne moze bolje od treceg mjesta, dok je Istra nakon serije losih rezultata zakovana na sesto mjesto. Posto je Igor Tudor dobio suspenziju od sest utakmica, on je dvoboj gledao s vrha Poljuda, dok su momcad vodili njegovi pomocnici Hari Vukas i Jurica Vucko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nece pamtiti ovu nedjelju po dobrom. Hajduk je bio poprilicno bezidejan, a Istra je jednu prigodu iz prekida naplatila. Batarelo je izveo korner, bivsi hajdukovac Luka Vucko prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je Dejan Radonjic lakocom s tri metra glavom gurnuo loptu u mrezu.

Istra je tako stigla do druge pobjede ove sezone nad Hajdukom, a u preostala dva dvoboja upisali su i jedan neodlucen ishod i poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo