Poker golova / Hajduk do vrha napunio mrežu Istre, sve je bilo jasno već nakon 15 minuta

Image
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Bio je to važan dvoboj za Hajduk, koji je u nastavak sezone ušao remijem kod Splita u dvoboju u kojem je očekivao puni plijen

24.2.2017.
20:24
Miranda Čikotić/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 22. kola MAXtv Prve lige Hajduk je na Poljudu ugostio Istru 1961 i upisao vrlo visoku pobjedu 4:0. Splićani nisu imali nikakvih problema, a već u prvih 15 minuta došli su do dva pogotka, izvještava Sportnet.hr.

Furiozan ulazak u utakmicu donio je Hajduku tri boda protiv Puljana. U ranoj fazi domaćin je došao do dva gola i Istra 1961 nije se više uspjela oporaviti pa je u drugom dijelu primila još dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to važan dvoboj za Hajduk koji je u nastavak sezone ušao remijem kod Splita u dvoboju u kojem je očekivao puni plijen. Ovdje je bio oprezniji, igrači su ispunili ono što je Joan Carrillo stavio pred njih i Hajduk je stigao do pobjede.

Već u petoj minuti Hajduk je stigao do vodstva. Veliku pogrešku napravio je vratar gostiju Ivušić koji je izgubio loptu u svom petercu, a Ante Erceg taj poklon nije propustio realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta kasnije u strijelce se upisuje i Nikola Vlašić. Primio je loptu na 25-30 metara od gola, ušao u kazneni prostor i lijepim udarcem pogodio za 2:0.

Cjelokupan izvještaj pročitajte na portalu Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo