Play ponuda

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA / Gvardiol se predomislio oko svoje najveće želje: Snižena je cijena za najskupljeg stopera na svijetu

Foto: Profimedia

Gvardiolu će se od 1. siječnja 2024.aktivirati klauzula u ugovoru po kojoj će ga moći kupiti svaki klub koji za njega ponudi 110 milijuna eura

17.3.2023.
21:05
Profimedia
Play ponuda

Joško Gvardiol (21) na meti je velikih europskih klubova, a takvu pažnju je zaslužio sjajnim igrama u RB Leipzigu i hrvatskoj reprezentaciji.

Gvardiol bi tako u jednom od idućih prijelaznih rokova trebao postati najskuplji branič u povijesti nogometa i gotovo sigurno prvi za kojeg će biti plaćen iznos veći od 100 milijuna eura. U ovom trenutku je Harry Maguire najskuplji, a za njega je Manchester United platio 87 milijuna eura.

U svojim ga redovima žele vidjeti najveći engleski klubovi, a prije nekog vremena se pojavila priča da je najbliži transferu u superbogati Manchester City, no "Građani" nisu prvi na Gvardiolovoj listi želja. Iako je tvrdio kako bi volio zaigrati u Premier ligi...

'Neće mu stati na put'

Bivši igrač Dinama ima najveću želju igrati za Real Madrid, usprkos tome što žali za transferom u Chelsea, koji je zaustavljen od strane Leipziga prošlog ljeta.

Portal 90min tvrdi:"Ponudi li netko minimalno 100 milijuna eura, klub neće stati Gvardiolu na put", te navodi da je Real Madrid "više puta jasno poručio kako je jako zainteresiran za Gvardiola".

Leipzigu je u interesu da proda Gvardiola ovoga ljeta, jer ako se to ne dogodi, njemu će se od 1. siječnja 2024.aktivirati klauzula u ugovoru po kojoj će ga moći kupiti svaki klub koji za njega ponudi 110 milijuna eura.

Play ponuda