JOŠKO JE ČUDO / Gvardiol progovorio o obitelji i oduševio svijet: 'To je nešto što me vodilo kroz djetinjstvo, bez toga nisam mogao'

Image
Foto: Profimedia

Joško Gvardiol za službene stranice UEFA-e je pričao o Leipzigu, Hrvatskoj, Dinamu

13.3.2023.
10:57
Profimedia
VOYO logo

RB Leipzig će u utorak gostovati kod Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Prvi dvoboj u Njemačkoj završio je 1-1, a gol za domaćine zabio je Joško Gvardiol i tako ih spasio poraza.

Image
DOBRI PRIJATELJI /

Joško Gvardiol iznenađujuće otkrio: 'Istetovirao bih Livaju'

Image
DOBRI PRIJATELJI /

Joško Gvardiol iznenađujuće otkrio: 'Istetovirao bih Livaju'

"Prošle smo sezone ispali u grupnoj fazi natjecanja, ali igrali smo u Europskoj ligi i bili smo tužni. Ove sezone nakon lošeg starta uspjeli smo proći grupnu fazu i plasirati se u nokaut gdje igramo s Manchester Cityjem. Uspjeli smo doma remizirati 1:1 i sad nas čeka težak revanš u Manchesteru, ali takav je nogomet i znamo da je sve moguće", rekao je Gvardiol za službene stranice UEFA-e pa otkrio koje su ambicije kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, stvarno ne znam. Upravo sam ovdje i imamo puno posla; tu je Bundesliga, a također igramo u Ligi prvaka i natječemo se u Njemačkom kupu. Dakle, bitno mi je da budem što uspješniji ove sezone, a onda kada sezona završi mogu razmišljati što i kako dalje."

Progovorio je branič Vatrenih i o djetinjstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odrastao sam s dvije sestre u malom stanu i provodio sam puno vremena igrajući na nogometnom terenu s prijateljima. Jako sam se bavio sportom, bilo nogometom, košarkom ili rukometom. Jednostavno sam se posvetio tom sportu. Bilo je to nešto što me vodilo kroz djetinjstvo i bez čega jednostavno nisam mogao, tako da uvijek kažem da bih se vjerojatno bavio košarkom ili rukometom da nisam nogometaš. Ali evo nas. Zahvaljujem Bogu što sam tu gdje jesam i zahvalan sam sebi i naravno svojim roditeljima koji su me uzdržavali tijekom odrastanja. Moj tata je još uvijek ribar i ljudima koji su stekli radnu etiku teško je jednostavno napustiti nešto za što su bili vezani tijekom cijele karijere."

Dobio je pitanje i o Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam s njima, što dijelim svlačionicu s velikim igračima i što i danas mogu učiti od njih. Kada se održavaju ovakva natjecanja, mi zaista dišemo kao jedan i borimo se jedni za druge. Atmosfera u momčadi je bila fantastična i čak i ako smo napravili malu pogrešku, jednostavno smo je zaboravili i nastavili dalje."

Za kraj je progovorio i o Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam u gotovo svim dobnim kategorijama zagrebačkog Dinama. Za seniorsku momčad počeo sam igrati sa 17 godina, a s 18 godina ustalio sam se u seniorskoj momčadi kod trenera Bjelice. Ljudi u tom klubu znaju što rade. Volio bih se tamo vratiti po završetku nogometne karijere jer mi je taj klub dao sve."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo