STRAH OD SRNE I DRUSTVA /

'Oni bi se u Bundesligi borili za naslov!'

Uoci velikog okrsaja Bayerna i Sahtara koji se igra u srijedu, stigao je veliki kompliment na racun Darija Srne i drustva.

10.3.2015.
21:32
VOYO logo

"Sahtar ima igracku kvalitetu ravnu onoj najboljih njemackih klubova. Igraju agresivno, brzi su u kontranapadima, i kada bi se natjecali u Bundesligi vjerujem da bi se borili za naslov", istaknuo je Guardiola uoci uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, koja je na rasporedu u srijedu u Muenchenu. U prvom susretu bilo je 0:0.

"Svjestan sam sto bi uslijedilo ako ne bismo prosli dalje, bilo bi puno kritika i pritisaka. No, imam povjerenja u svoje igrace i vjerujem da cemo proci u cetvrtfinale. Trebamo kontrolirati igru kao sto smo to ucinili u prvom poluvremenu susreta u Ukrajini, a to znaci da ne smijemo ostaviti prostora njihovim napadacima. Ako ih ostavimo na sirokom prostoru, onda cemo biti u velikim problemima", rekao je Guardiola, izdvojivsi veznjaka Douglasa Costu i napadaca Luiza Adriana, koji je najbolji strijelac Lige prvaka s devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

"Sahtar je vrlo dobra ekipa, ali mislim da smo mi ipak bolji. Fokusirani smo i znamo sto nam je raditi, moramo pobijediti", napomenuo je jedan od najboljih igraca Bayerna Franck Ribery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo