GUARDIOLA IZNENADIO NOVINARE IZJAVOM O BUDUĆNOSTI: / 'Povratak u Serie A? Zašto ne...'

Image
Foto: AFP

Poznati ćelavac voljan je jednog dana trenirati u Serie A

14.10.2018.
22:14
AFP
VOYO logo

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola gostovao je na festivalu sporta u Trentu gdje je dobio neka vrlo zanimljiva pitanja. Govorio je o vremenu kada je bio u Barceloni, o tome koliko je sretan što je bio dio te generacije.

Rekao je da su to sve bili mladi igrači koji su zajedno nastupali u omladinskim kategorijama i koji su zajedno sa njim (mladim trenerom) imali želju da "pojedu" svijet. Istaknuo je da su oni obožavali nogomet i da je presretan zbog svih tih uspjeha. Nada se da će oni ostati upamćeni zauvijek i da će možda za 20-tak godina ljudi čitati knjigu ili gledati film o tom periodu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosan na svoju Barcelonu

On je istaknuo da ne voli koncept "tiki-take", već ističe da je tajna u njihovom presingu i da na taj način oni stavljaju protivnika u nezgodnu poziciju. Naravno, istaknuo je značaj Messija i Ronalda i pričao koliko su oni bitni za Barcelonu i Real, a na pitanje koje je bilo vezano za Italiju, uslijedio je vrlo zanimljiv odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak u Seriju A? Zašto ne? Prije desetak godina nisam znao da ću voditi Barcelonu, City, Bayern, da ću naučiti njemački, pa zašto ne...", rekao je Guardiola.

Poznato je koliko Guardiola želi u svemu biti najbolji, želi se dokazati kao trener u najjačih pet liga, a to je već učinio u tri od pet. Bilo bi vrlo zanimljivo kada bi Pep preuzeo neki talijanski klub, osim Juventusa naravno i pokazao je li uistinu najbolji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo