GRIEZMANNU JE SAD VALJDA NAPOKON JASNO: / Bunio se jer nije ispred Luke i najbolji na svijetu, pa dobio 'šamarčinu' koju će zapamtiti

Image
Foto: AFP

Bio je u žestokoj kampanji za Ballon d'Or, a nije ni najbolji francuski nogometaš

27.12.2018.
10:56
AFP
VOYO logo

Napadač Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe dobitnik je najvećeg individualnog priznanja u francuskom nogometu. Najbolji mladi igrač Svjetskog prvenstva - na kojem je Francuska pobjedom protiv Hrvatske u finalu stigla do zlata - proglašen je i za najboljeg u izboru magazina France Football.

Isti magazin uručuje nagradu najboljem nogometašu svijeta, a ona je ove godine stigla u ruke kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću. U žestokoj kampanji da je osvoji bio je Atleticov francuski napadač Antoine Griezmann kojem je u konačnici pripalo treće mjesto budući da je njega i Modrića razdvajao još Cristiano Ronaldo. Razdvajala ih je, koliko god se Griezmann trudio stići do nagrade, i razlika od 339 bodova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Griezmanna i Varanea

Mbappe je u prošloj sezoni osvojio trostruku krunu (prvenstvo, Francuski kup, Liga kup) sa PSG-om te naslov svjetskog prvaka s francuskom izabranom vrstom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari i bivši dobitnici nagrade za najboljeg francuskog nogometaša godine Mbappea su izabrali ispred Griezmanna i Raphaela Varanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo