VIDEO: / Sportska nesreća! Hrabra Grčka ipak nokautirana

Reprezentacija Kolumbije uvjerljivo je započela svoj nastup na SP-u u Brazilu. Sa 3:0 je nokautirala hrabru momčad Grčke i osvojila prve bodove u skupini C.

14.6.2014.
17:42
VOYO logo

KOLUMBIJA: Ospina, Yepes, Zapata, Balanta, Armero, Sanchez, Aguilar, Zuniga, Cuardado, James, Ibarbo.

GRČKA: Karnezis, Manolas, Maniatis, Torosidis, Sokratis, Salpingidis, Samaras, Kone, Katcuranis, Cholevas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Armero (6.), Teo (58.), James (90.) Iako je Kolumbija bolja momčad od Grčke, koja je k tome i rano povela (Armera, 6. minuta), mačka sa sto života je prkosila Kolumbiji napadačkim nogometom, onim što nismo navikli baš kod njih gledati.

I to vjerojatno nitko nije očekivao! Grčka je dobrim dijelom utakmice igrala bolje, i pokazala jednu ofenzivnu filozifiju. Grčka kakvu još nismo vidjeli. Na svaki napad Kolumbije odgovarali su brzom tranzicijom prema naprijed, igrali dosta otvoreno i imali hrabrosti u takvom pristupu. Na kraju su imali i veći posjed lopte u svojim nogama (54:46). Ali, što to sve vrijedi kada su dobili tri komada na samom početku nastupa u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/AbKi97c_8nU

Jer ipak, otvorenost bivših europskih prvaka u nogometu došla je na naplatu. Kolumbija je pokazala svoju iznimnu kvalitetu i brzinu. Pa je tako preko Teofila Gutierreza u 58. minuti povećala svoje vodstvo na 2:0. I onda je Grčka pala, Kolumbija pojačala tempo, i nagrada je došla u 90. minuti kada je James zabio za veliku pobjedu Kolumbije, potvrdivši da su zaista pritajeni favorit ovoga SP-a u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo