GRADSKI DERBI / Zagreb uspio ukrotiti Dinamo, golijada na Poljudu

U dvoboju 33. kola hrvatskog nogometnog prvenstva u Zagrebu su nogometasi NK Zagreba i Dinama odigrali 1:1 (1:1), pa je prvak Dinamo i dalje neporazen ove sezone.

9.5.2015.
19:12
VOYO logo

Dvoboj je vec u 7. minuti susret otvorio pogotkom Angelo Henriquez, Dinamov najbolji strijelac ove sezone, koji je nakon velike guzve iz blizine pogodio nebranjenu mrezu.

U prvoj minuti dodatka prvog poluvremena dosuden je kazneni udarac za Zagreb nakon prekrsaja nad Filipom Krovinovicem. Udarac Josipa Jurendica s bijele tocke obranio je vratar Eduardo, no Jurendic je bio najbrzi na odbijenoj lopti i iz drugog pokusaja izjednacuje na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se da je to bio i konacan rezultat susreta buduci u nastavku golovi nisu padali.

Dinamo je vodeci s 81 bodom i ovo mu je bio deveti remi, a Zagreb je s 40 bodova na petom mjestu preskocio Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 2000 gledatelja na stadionu u Kranjcevicevoj sudio je Mihalj iz Mlake.

U drugom dvoboju dana u sklopu 33. kola hrvatskog prvenstva nogometasi Hajduka su svladali Osijek na Poljudu s 3:2 (1:0). Hajduk se pobjedom ucvrstio na trecem mjestu, a Osijek je ostao pretposljednji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je poveo vec u 4. minuti pogotkom Sandra Gotala, a u 64. minuti mladi Andrija Balic povecava na 2-0. Samo tri minute kasnije Marin Glavas smanjuje na na 2-1, a u 71. minuti Mijo Caktas opet donosi Hajduku prednost od dva pogotka. Pet minuta prije kraja Josip Spoljaric smanjuje na 3-2 i cini zavrsnicu neizvjesnom, no Splicani su uspjeli sacuvati vaznu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo