Gotovo je! Mamić zadovoljno trlja ruke

Tin Jedvaj više nije igrač Dinama! 17-godišnji branič hrvatskog prvaka u srijedu je prošao liječnički pregled te potpisao petogodišnji ugovor s talijanskim nogometnim gigantom - Romom.

10.7.2013.
21:52
VOYO logo

Umjesto u Tottenham sljedeće zime, Tin Jedvaj odlazi u Italiju, i to odmah. Mladi branič Dinama odigrao je svoje zadnje minute na Maksimiru, a Roma će Modrima platiti odštetu od šest milijuna eura te 20 posto od sljedećeg Jedvajevog transfera, pišu talijanski mediji.

"Dinamo i Roma su sve dogovorili oko odlaska Tina u Rim i još je ostala samo autorizacija Fife koja je potrebna jer se radi o maloljetnom igraču. Ta autorizacija se obično čeka nekoliko dana, ali ponavljam da su se klubovi sve dogovorili", izjavio je Zoran Mamić za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret se dogodio u srijedu ujutro, kad je mlađi Mamić iznenada optutovao u Rim te realizirao transfer koji je zapeo prije nekoliko tjedana. Tada je Zdravko Mamić javno poručio da se neće dati ucjenjivati ljudima iz Rome, te zaključio priču o ovom transferu. Međutim, konkretna ponuda očito je bila previše primamljiva.

U svakom slučaju, 17-godišnji Jedvaj je doveden kao zamjena za još jednog tinejdžera, Marquinosa, koji odlazi u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo