ULAZNICE 'PLANULE' / Gorica objavila važne informacije za navijače Hajduka pred nedjeljni okršaj

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Iz velikogoričkog prvoligaša su objavili da su karte za utakmicu odavno rasprodane.

16.9.2023.
9:00
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

U sklopu 8. kola 1.HNL u nedjelju će od 17 sati snage odmjeriti Gorica i Hajduk, a iz velikogoričkog prvoligaša su objavili da su karte za tu utakmicu odavno rasprodane.

Image
BRANIČ GORICE /

Maloča: 'Hajduk je najbolji, nažalost su kiksali, a mi im se možemo suprotstaviti'

Image
BRANIČ GORICE /

Maloča: 'Hajduk je najbolji, nažalost su kiksali, a mi im se možemo suprotstaviti'

Domaćini su objavili to na svojim društvenim mrežama još prije tri dana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obavještavamo navijače da su sve ulaznice za utakmicu Gorica - Hajduk rasprodane. Na dan utakmice blagajne neće raditi. Vidimo se u nedjelju", stoji na Instagramu Gorice. Izvjesno je da su ulaznice, sada već po običaju, kupili uglavnom navijači Hajduka, koji će popuniti većinu stadiona.

Podsjetimo, na stadionu u Velikoj Gorici gostujući navijači se nalaze na istočnoj tribini, ali se gostujuće navijače može očekivati i na zapadnoj tribini budući da su ulaznice rasprodane u rekordnom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tko god od gostujućih navijača bude na Zapadu, neće smjeti nositi majice, šalove ni ostale rekvizite splitskog kluba.

Vraća se Leko na klupu Hajduka

Ova utakmica, osim zbog bodova, bitna je za Hajduk i jer se na klupu Splićana vraća nakon suspenzije glavni trener Ivan Leko. On je nakon utakmice u Superkupu izvrijeđao suca Darija Bela, a taj isti sudac sudi na njegovom povratku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako je vratiti se, odgovorio je: "Drago mi je da sam napokon opet tu i da možemo razgovarati, ali ovo sve mi je i dalje jako bolno. Neke stvari vrijeme liječi, druge ne liječi, ali o tom potom."

Na kraju se dotaknuo i suca Bela: "Ne mislim da je slučajno da baš on sudi, nismo mi glupi i ludi. Možda je najbolje praviti se da jesi, ali u mojoj situaciji, s obzirom na to kako se osjećam, možda je bolje da ništa ne govorim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo