'Nemam riječi da ti to opišem, gladan si i žedan, a ne možeš jesti ni piti!'

Ovoga petka imamo posebnog gosta u našem intervjuu Jedan na jedan.

9.10.2013.
15:20
VOYO logo

Prave nogometne frajere i one istinske vođe starog kova u današnjem nogometu možemo nabrojati na prste. Jedan od tih kolosa sasvim je sigurno Goran Jurić, legendarni vođa obrane Veleža, Crvene Zvezde, Dinama i hrvatske reprezentacije još u Ćirino vrijeme.

Kao igrač je čuvao Stoičkova, Romaria, Maradonu i ostale divove svjetskog nogometa, a danas radi kao pomoćni trener u Lokomotivi i planira samostalnu karijeru. Ekskluzivno za Sportski.net, Goce je progovorio o svojim slavnim danima i planovima za budućnost, ali i o najtežim trenucima u životu, kad je najljepšem razdoblju karijere saznao da ima dijabetes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa čuj, to je jedna vrlo zajebana bolest, i opasna. Međutim, moraš bit' discipliniran kao najbolji vojnik na svijetu da bi se uz nju bavio sportom. Kad ti je šećer visok, i kad igraš utakmicu, to mi je bilo isto kao da nosim nekog na leđima i igram. Evo, malo karikiram, ali to ti je tako otprilike. Ili kad ti padne šećer, to je isto kao da si gladan i žedan, a ne možeš ni da jedeš ni da piješ. Eto, ne volim to ni objašnjavat, ali je tako. I tako je, nažalost, cijeli život", ispričao je Goran Jurić za Sportski.net.

//www.youtube.com/embed/WIVwPxBflhA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju s legendom hrvatskog i jugoslavenskog možete pročitati u petak na portalu Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo