GOLEMI PREOKRET OKO MODRIĆEVE BUDUĆNOSTI: / Evo što Zidane kaže gdje bi Vatreni na kraju mogao zaključiti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Real mjesecima odbija produžiti ugovor Luki Modriću, kao i kapetanu Sergiju Ramosu

1.1.2021.
17:37
Profimedia
VOYO logo

Od prvog dana nove, 2021. godine, hrvatski nogometaš Luka Modrić ima pravo pregovarati s bilo kojim klubom jer ušao je u posljednjih pola godine ugovora s Real Madridom. Posljednjih se mjeseci uvelike spekuliralo o tome gdje će Modrić nastaviti karijeru, odnosno, gdje bi je mogao ujedno i zaključiti budući da je zagazio u 36. godinu života.

Spominjale su se nekakve egzotične destinacije, poput MLS-a ili Katara, ali na koncu su španjolski mediji otkrili kako bi hrvatski reprezentativac na koncu karijeru ipak mogao završiti baš u Real Madridu. Real mjesecima odbija produžiti ugovor Luki Modriću, kao i kapetanu Sergiju Ramosu, iako ova dvojica i ove sezone predvode momčad i odgovorni su, prema tvrdnjama španjolskih medija, za novi preporod Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid coach Zinedine Zidane during the La Liga match between Real Madrid and Atletico de Madrid played at Alfredo Di Stefano Stadium on December 12, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 575527638, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

REAL KAKAV ZNAMO VIŠE NEĆE POSTOJATI: Kapetana Ramosa zavlače s ugovorom, a na njegovo mjesto stiže zvijezda Bayerna?

Image
REAL KAKAV ZNAMO VIŠE NEĆE POSTOJATI: /

Kapetana Ramosa zavlače s ugovorom, a na njegovo mjesto stiže zvijezda Bayerna?

I Zidane je za ugovor

Sada je cijelu situaciju komentirao i trener madridske momčadi Zinedine Zidane. Modrić mu je ove sezone ključan igrač i novinari su ga sada upitali što kani poduzeti oko njegova ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modriću, Ramosu i Vasquezu se ugovor mora riješiti što prije. Nadam se da će se to dogoditi uskoro jer je to najbolje za sve nas", rekao je Zidane.

Dakle, baš sve je jasno. Ako će i trener inzistirati na njihovu ostanku vjerojatno je za očekivati da će Modrić potpisati novi ugovor i karijeru vjerojatno okončati u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo