Mandžo bacio Wengera u očaj: 'Nemojmo skrivati istinu!'

Goal.com pohvalio je igru Marija Mandžukića u pobjedi Bayerna kod Arsenala (3:1). Podsjetimo, Mandžo je bio strijelac trećeg pogotka u 77. minuti.

20.2.2013.
9:06
VOYO logo

Iako je Mandžukić u 45. je propustio zabiti zicer, popularni portal ocijenio je hrvatskog napadača s 3,5, kao i ostale ponajbolje pojedince susreta - Kroosa, Lahma, Van Buytena i Martineza.

"Radio je iznimno naporno u napadu te organizirao Bayernovu prvu liniju obrane kad je Arsenal bio u posjedu lopte."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je blizu da riješi utakmicu kad je Lahmovu loptu poslao pored gola, no isti igrač izabrao je upravo njega s prizemnom loptom koju je Mandžukić onda pospremio u mrežu", piše Goal.com.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=B8edYpcCvjgdB3ez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A trener Bayerna Jupp Heynckes nakon utakmice je izjavio:

"Mojoj momčadi je bilo lako igrati protiv Arsenala. Trenutno smo u izvanrednoj formi, zahvaljujući kojoj možemo kazniti svaku, pa i najmanju pogrešku našeg suparnika. Kada pobijedite u Englskoj protiv engleske momčadi, to je velik uspjeh. Sjajno smo startali s rana dva pogotka i odigrali smo jako dobru utakmicu. Kasnije je Arsenal ipak pokazao da su materijal za Ligu prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve slabosti Topnika razotkrivene su već nakon uvodnih 20-ak minuta, a utakmica je na kraju završila 3:1 pobjedom Bayerna koji je tako došao nadomak četvrtfinala. "Nemojmo skrivati istinu: bit će jako teško, a mi ćemo nemoguće pokušati pretvoriti u moguće. Pokušat ćemo igrati kao kod kuće i promijeniti rezultat. Treći gol jako otežava stvari, ali pokušat ćemo", komentirao je Wenger za ITV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo