Pogledajte svu čaroliju majstora koji vodi Hrvatsku na SP!

Luka Modrić bio je jedan od najboljih igrača finala Lige prvaka. Ispred njega su, po ocjenama, samo dvojica heroja...

25.5.2014.
12:18
VOYO logo

Sergio Ramos, strijelac izjednačujućeg pogotka za Real Madrid u trećoj minuti sudačkog dodatka lisabonskog finala Lige prvaka protiv Atletica, bio je najbolji akter ogleda gradskih rivala prema ocjeni Goal.coma.

Nakon kornera kojeg je izborio i izveo s desne strane Luka Modrić, poentirao je Realov srednji branič za 1:1 i odveo utakmicu produžetke, u kojima je Kraljevski klub na kraju stigao do uvjerljive pobjede 4:1. Goal.com je Ramosa ocijenio s četvorkom. Istu ocjenu dobio je i Angel Di Maria, dok su Modrić i Marcelo dobili ocjenu 3.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vukao je konce u sredini. Kako se Atletico počeo umarati, pronalazio je sve više prostora za djelovanje'', opisuje Goal.com Modrićev učinak.

//www.youtube.com/embed/NYB90kubTpM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varane, Carvajal, Bale, Ronaldo, Isco i Morata dobili su trojke, dok je kapetan Real Madrida Iker Casillas zaradio najlošiju ocjenu na utakmici 1.5.

''Donio je smiješnu odluku o izlasku s gol-crte kod Godinovog pogotka i nasukao se. Gotovo je bio uhvaćen u ničijoj zemlji opet u drugom poluvremenu'', piše poznati nogometni portal o Casillasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da su Atleticovi nogometaši u prosjeku dobili nešto bolje ocjene od Realovih. Najbolje četvorke zaradili su Gabi i David Villa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo