VIDEO: /

Sammir i drustvo izbacili Barcu iz utrke za prvaka

Nogometasi Barcelone remizirali su na Nou Campu protiv davljenika Getafea cime su prakticki ispali iz utrke za naslov prvaka Spanjolske.

3.5.2014.
18:19
VOYO logo

Sedamnaestoplasirana momcad Primere stigla je na Nou Camp i u 92. minuti susreta ukrala dva boda Barceloni, koja dva kola prije kraja prvenstva zaostaje za vodecim Atletico Madridom tri boda i ima utakmicu vise.

Angel Lafita bio je junak gostiju koji su u oba navrata lovili zaostatak. Spanjolac je najprije u 37. minuti ponistio vodstvo Barcelone u koje ju je u 23. minuti doveoLionel Messi sjajno odmjerenim udarcem s otprilike 11 metara, nakon prizemnog ubacivanja Danija Alvesa s desne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lafita je pogodak postigao nakon prekida, odnosno "svijece" koju je u kazneni prostor poslao Pablo Sarabia. Lafita je u skoku izborio loptu, a onda iskosa s desne strane uputio prizeman sut prema golu, koji Pinto nije uspio zaustaviti. Velika krivica za pogodak ide upravo vrataru katalonskog sastava.

Alexis Sanchez donio je novo vodstvo Barceloni u 67. minuti, nakon sto mu se lopta odbila pred noge uslijed blokiranog udarca Pedra, no Lafita je ponovno bio ubojit u 92. minuti utakmice. Sergio Escudero nabacio je loptu na peterac domacina s lijeve strane svog napada, a u skoku je prvi na lopti bio strijelac prvog pogotka, te ju je snazno zakucao pored nemocnog Pinta za 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x1sslya

Sammir je bio u sastavu kluba iz Madrida sve do 68. minute. Getafe ovim rezultatom zauzima 16. mjesto i ima bod prednosti ispred Osasune, tri ispred Almerije, cetiri ispred Valladolida, uz utakmicu vise, te 14 ispred otpisanog Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo