Ovo valjda ni Zdravko Mamić nikada nije izveo!

10.5.2012.
13:40
VOYO logo

Generalni menadžer pobjedničke momčadi Europske lige Miguel Angel Gil Marin svjestan je da bi, ukoliko Atletico ne ostvari plasman u Ligu prvaka dogodine, mogao ostati bez ključnog igrača – Radamela Falcaa.

Gil Marin je susret finala između Atletico Madrida i Athletic Bilbaa 'pratio' izvan stadiona s obzirom da nije imao živaca gledati s tribina. "Otišao sam jer sam imao loš predosjećaj. Šetao sam oko stadiona kada sam čuo prvu buku navijača. Pomislio sam da je Athletic poveo. No, kada sam saznao da smo mi dobili 3:0, pao mi je veliki kamen sa srca", ispričao je Gil Marin u intervjuu nakon utakmice, te otkrio probleme s kojima bi se Atletico mogao naći uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xqpkxk "Ukoliko se ne uspijemo kvalificirati za kvalifikacije Lige prvaka, bit ćemo u velikim problemima. Riskiramo čak i da izgubimo Falcaa", priznao je. Atletico u posljednjem kolu gostuje kod Villarreala te treba tri boda i kiks Malage koja dočekuje Sporting, kako bi se bodovno izjednačio na četvrtom mjestu Primere, posljednjem koje dogodine vodi u kvalifikacije Lige prvaka. A s obzirom da Atletico ima bolji međusobni omjer u susretima s Malagom, njemu bi u konačnici pripala ta pozicija.

I dok se Gil Marinu preznojavaju dlanovi, kolumbijski napadač već razmišlja o idućoj sezoni – u Atleticu. "Imam još četiri godine ugovora za odraditi i trenutno jedino o čemu razmišljam je Atletico. U nedjelju imamo priliku izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka. Sve ovisi o Bogu, o Njegovoj volji – rekao je pobožni Falcao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo