GDJE ĆE MANDŽUKIĆ NASTAVITI KARIJERU? / Nakon Intera još jedan slavni klub ušao u utrku za bivšeg Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Sve je više glasina da bi s emogao vratiti u Italiju

9.7.2020.
9:20
Profimedia
VOYO logo

U talijanskim medijima zahuktala se priča oko povratka hrvatskog napadača MarijaMandžukića u Serie A. Ugledni talijanski sportski dnevnik, Gazzetta dello Sport, donio je u srijedu zanimljivu transfer-glasinu koja kaže da ga želi dovesti Inter gdje bi trebao biti alternativa za Romelua Lukakua.

Image
NAVIJAČI ĆE PODIVLJATI KADA OVO VIDE: /

Mandžukić prelazi u redove najvećeg Juventusova rivala, ali tamo će biti tek zamjena

Image
NAVIJAČI ĆE PODIVLJATI KADA OVO VIDE: /

Mandžukić prelazi u redove najvećeg Juventusova rivala, ali tamo će biti tek zamjena

Isto tako pojavila se vijest da je na meti Verone koju ove sezone sjajno vodi Ivan Jurić. Kako je naveo portal koji se bavi tim klubom, CalcioHellas, prvi kontakt s hrvatskim napadačem već je uspostavljen i pregovori su krenuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se pak oglasio talijanski novinar Gianluca Di Marzio. On navodi, a o čemu je bilo već govora, da Benevento, klub na čijoj je klupi slavni Pippo Inzaghi, zainteresiran za bivšeg Vatrenog. A novo je to što taj isti izvor tvrdi da je oko na Mandžukića bacila i Fiorentina. Što se tiče Interesa Intera Di Marzio navodi kako im Mandžukić nije u ovom trenutku opcija jer im je prioritet Olivier Giroud.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije napustio je prije par dana redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom. Mandžukić je ovu vijest potvrdio na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postigao sam dogovor s Al Duhailom o sporazumnom raskidu ugovora. Cijenim povjerenje i gostoprimstvo koje su mi ukazali u Kataru i klubu želim sve najbolje u budućnosti", napisao je napadač koji je za katarski klub potpisao u prosincu prošle godine nakon što je četiri godine proveo u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnje vrijeme pisalo se kako hrvatskog napadača žele i turski velikani Galatasaray i Fenerbahče. Tijekom karijere Mandžukić je, inače, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu "Vatrenih" sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo