LOŠA PARTIJA / Gazzetta s niskom ocjenom za Vatrenog: 'Vlašić je razočarao'; Jurić: 'On je sada glavni čovjek ove ekipe'

Image
Foto: Profimedia

Poraz od Sassuola je nakon utakmice komentirao i sam Jurić, a na press konferenciji govorio je upravo o Vlašiću

18.9.2022.
10:23
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Sassoula u susretu su sedmog kola talijanskog prvenstva iznenađujuće kao gosti svladali Torino s 1-0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Augustin Alvarez u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je već stigao do tri pogotka ove sezone odigrao je cijelu utakmicu za Torino. Trener Ivan Jurić i Vlašić bili su glavna tema nakon ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
I TO KOD KUĆE /

Kakav peh za Vlašića i Jurića. Torino pao u posljednjim sekundama protiv Sassuola, Vatreni igrao cijeli susret

Image
I TO KOD KUĆE /

Kakav peh za Vlašića i Jurića. Torino pao u posljednjim sekundama protiv Sassuola, Vatreni igrao cijeli susret

'Vlašić je ovoga puta razočarao'

Gazzetta dello Sport je objavio tekst s ocjenama igrača za završenu utakmicu, a u naslovu je prozvala Vlašića zbog loše partije.

"Vlašić je ovoga puta razočarao", stajalo je u naslovu uz ocjenu 5.5, najlošiju u momčadi Torina, ali istu je dobio i niz drugih igrača u ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo prva Vlašićeva noć u hladu. Na kraju prvog poluvremena se izgubio, moguće da je bio umoran", navodi Gazzetta u opisu ocjene, a istu ocjenu dala je i Juriću uz objašnjenje: "Bikovi su se pojavili umorni i bez prave ideje. Ovo je prvi korak unazad ove sezone."

Jurić: 'Vlašić je sada glavni čovjek ove ekipe'

Poraz od Sassuola je nakon utakmice komentirao i sam Jurić, a na press konferenciji govorio je upravo o Vlašiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlašić je sada glavni čovjek ove ekipe nakon što se mučio u Engleskoj. Premier liga je neki drugi svijet, godinama zaostajemo za njom, posebno kad je fizička sprema u pitanju. Vlašić se u West Hamu mučio s time, a ovdje je dovoljno dobar da radi razliku na terenu", rekao je Jurić pa dodao:

"Englesko je tržište ono na koje se moramo ugledati. Danas igrač mora biti kompletan, jak na nogama i brz. Tamo svi igraju u visokom tempu, osim u posebnim okolnostima. Moderni nogomet je dinamičan. Mi idemo u tom smjeru, ali se i dalje patimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo