Senzacija na pomolu: Kovačiću u Inter stiže još jedan Hrvat?

Prvi strijelac Hrvatske nogometne lige Andrej Kramarić sve je češća tema europskih medija koji ga 'guraju' u klubove iz najjačih kontinentalnih liga.

22.10.2014.
11:40
VOYO logo

U srijedu je tako ugledni talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport donio informaciju da je na 23-godišnjeg napadača Rijeke oko bacio i milanski Inter koji je već slao skaute u Hrvatsku da se uvjere u njegove kvalitete. Kramarićev ugovor s Riječanima istječe u ljeto sljedeće godine, ali Gazzetta navodi da ga Nerazzurri žele u svojim redovima već u siječnju.

Navodno su spremni izdvojiti oko tri milijuna eura odštete čime bi Rijeka praktički učetverostručila iznos koji je za njega platila zagrebačkom Dinamu u ljeto prošle godine. Inter bi, međutim, mogao imati jaku konkurenciju s obzirom da su se posljednjih dana kao interesenti za Kramarića po europskim medijima spominjali i Milan, Atletico Madrid, te neimenovani klubovi iz Njemačke i Engleske. Završi li ipak na koncu u Interu, mladi Zagrepčanin će se pridružiti nekadašnjem suigraču iz Dinama Mateu Kovačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qQhP7PbSRiI

Kramarić je u tri dosadašnja nastupa za hrvatsku reprezentaciju postigao dva pogotka, a s 14 je golova trenutno prvi strijelac domaćeg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo