GAVRANOVIĆU SUIGRAČI I NAVIJAČI OKRENULI LEĐA: / Švicarac postao strano tijelo u svlačionici Rijeke

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mario Gavranović naišao je na osudu dijela navijača Rijeke i svog suigrača Filipa Bradarića zbog toga što nije doputovao u Zagreb na subotnji derbi 14.

31.10.2017.
11:46
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih napadača HNL-a Mario Gavranović u subotu nije zaigrao u derbiju protiv Dinama. Službeni razlog glasio je – ozljeda zadnje lože. No, odmah se aktivirala priča o dogovoru koji je najbolji napadač Rijeke postigao s Dinamom i kako ove zime seli u Zagreb.

RIJEKA BEZ PONAJBOLJEG IGRAČA NA MAKSIMIR: Gavranović zbog ozljede nije doputovao u Zagreb

VRIJE U RIJEČKOJ SVLAČIONICI: ‘Ako je ozlijeđeni Elez mogao biti s nama, trebali su i neki drugi biti tu’

Detaljniji medicinski pregledi nisu pokazali nikakve ožiljke na ozlijeđenoj zadnjoj loži Marija Gavranovića, koji unatoč tome nije igrao, u subotu je izvjestio Novi list. Rijeka je, pak, u nedjelju demantirala navedeno i naglasila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Po završenoj medicinskoj obradi i rezultatima magnetske rezonancije, utvrđeno je da se radi o akutnoj upali aduktora praćenoj otokom mišića, iz tog razloga upitan je nastup na sljedećoj utakmici. Pratit ćemo situaciju i nastaviti s tretmanima”, kazao je klupski liječnik Boban Dangubić.

Image
Image

22.08.2017., stadion Rujevica, Rijeka - Uzvratna utakmica doigravanja za ulazak u UEFA Ligu prvaka, HNK Rijeka - FC Olympiacos. Mario Gavranovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

MISTERIJ OKO GAVRANOVIĆEVE OZLJEDE: Rijeka se oglasila kako bi objasnila situaciju oko svoje zvijezde

Sportske novosti u utorak na svom portalu ističu kako je "prijavljena ozljeda Marija Gavranovića na posljednjem treningu uoči utakmice, u kombinaciji sa svime što se događalo 31. kolovoza i proteklog vikenda izbacilo je na površinu čitav niz neodgovorenih pitanja o kojima su ispod glasa ionako svi govorili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, "Gavranović nikada nije demantirao medijska nagađanja da će u siječnju postati igrač Dinama ni pregovore s modrima, sve glasnije se priča o trogodišnjem ugovoru koji potpisan", pišu Sportske novosti i dodaju kako se sad postavlja pitanje kakva će nakon takvog istupa jednog od kapetana momčadi biti budućnost Marija Gavranovića u riječkoj svlačionici?

DETALJNI PREGLEDI NISU POKAZALI NIKAKVE OŽILJKE NA OZLIJEĐENOJ NOZI: Gavranovićevo neigranje u derbiju sad je još misterioznije

"Dio navijača, i prije ovog posljednjeg slučaja, zamjerio mu je koketiranje s Dinamom, sada su se i mnogi koji su bili suzdržani okrenuli protiv Gavranovića što je puno manji problem od toga da mu, po svemu sudeći, leđa okreće svlačionica. Nije, stoga, teško zaključiti da je Gavranović nakon ovih posljednjih događaja postao strano tijelo u njoj. Bez obzira što mu se doista ništa ne može zamjeriti na onome što je pokazivao u dresu Rijeke", piše novinar SN i zaključuje kako je za Gavranovića bolje da ostane “ozlijeđen” do kraja jesenskog dijela sezone, pa i pod cijenu rezultata. Jer, ukoliko se i potvrde novinarska pisanja, navijači Rijeke bit će uvjereni kako je ovaj slučaj s ozljedom Gavranovića bila samo predstava za javnost samog nogometaša, kojom je Švicarac hrvatskog podrijetla okrenuo leđa i klubu i gradu Rijeci i svim navijačima aktualnog prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo