Gavran otkrio što je bilo u svlačionici poslije utakmice!

Tomislav Dujmović svojevrsna je amajlija Slavena Bilića.

14.11.2011.
11:23
VOYO logo

"Osjećam da sam sad najbolji, da iako sam prešao 30. moje najbolje utakmice tek slijede. Volio bih otići na Euro, bilo bi to moje prvo veliko natjecanje, vrh karijere. Ono što se pisalo, da sam premješten u drugu momčad Dinama, apsurdno je. Normalno treniram s prvom momčadi, putujem s njima, a ako baš treba, odigram za drugu momčad utakmicu. I to je dobro, da sam u natjecateljskom pogonu", govorio je Dujmović nakon utakmice.

Vratimo se na trenutak u autobus kojim su Vatreni putovali prema prema istanbulskom stadionu. Malo tko je vjerovao, ako takvi i postoje, da će se par sati kasnije u hotel voziti s tri gola prednosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

"Vjerovali smo u mi u svoju snagu, ali da će nam se baš sve tako poklopiti, iskreno i nismo. A kad je krenulo, nismo htjeli stati, ni kod 1:0, 2:0, pa ni kod 3:0... Priprema je bila ista kao za sve utakmice do sada, nije se ništa mijenjalo, a naboj kao da smo već na Euru i igramo utakmicu u skupini. Svi smo htjeli pokazati da smo nezasluženo primali kritike, jer znamo da smo spremni za velike stvari. Htjeli smo se iskupiti za sve utakmice prije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I uspjeli su! No, kući su se vratili prazni, emotivno iscrpljeni. Glasnogovornik Davor Gavran otkrio je kako nitko nije popio niti decilitar piva!

"Istina, u svlačionici u Istanbulu nije bilo ni pjesme ni veselja. Znamo svi da su se događali i veći preokreti u povijesti, da će Turci dati sve od sebe, svjesni smo da nas čeka još muški posao..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju li ipak Hiddinkove trupe šanse? Može li se opet opeći, povijest se ionako ponavlja...

"Iskreno, mislim da ne. Ako uđemo ozbiljno, s istim pristupom kao i u Istanbulu, ne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li plan proslave u utorak navečer pripremljen? Tko vozi?

"Nisam u toku, dobio sam dva slobodna dana, jer neću moći igrati zbog kartona, pa sam nakon dugo vremena u posjetu kod roditelja na Jarunu. Vjerojatno ćemo proslaviti, no to je u drugom planu. Popijemo piće, dva, proveselimo se, ali nećemo moći dugo, ja već u 10 ujutro imam avion za Moskvu..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo