NAJAVIO PROMJENE /

Gattuso puše na hladno: 'Prije je bilo drugačije, vidite što se dogodilo AEK-u'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk u četvrtak igra prvu utakmicu trećeg prekola Konferencijske lige

7.8.2024.
12:59
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk u četvrtak očekuje utkmica protiv slovačkog Ružomberoka u trećem pretkolu Konferencijske lige, a uoči tog susreta, prvog u pretkolu, novinarima se obratio trener Bijelih Gennaro Gattuso.

Image
LOV NA SKUPINU KL /

Ohrabrujuće vijesti za Hajduk: AEK u Armeniji doživio ozbiljan poraz, zabio mu i golman

Image
LOV NA SKUPINU KL /

Ohrabrujuće vijesti za Hajduk: AEK u Armeniji doživio ozbiljan poraz, zabio mu i golman

" Nećemo odavati sastav, svi smo spremni i na raspolaganju. Ima novih taktičkih stvari, na nama je da ispunjavamo trenerove zahtjeve i da hvatamo formu. Za sada smo u tom jačem ritmu, nadam se što duže. Imamo dosta toga za pokazati i idemo po prolaz u Slovačku. Nešto ću morati mijenjati. Diallo trenira, ali trči bez promjene smjera. Šarlija putuje s nama, ali je i dalje bez treninga. Osjetio je mali problem u koljenu. Ništa strašno. Ide s nama na put, vidjet ćemo. Ritam utakmica je težak, promatramo igrače kako se oporavljaju i po tome odlučujemo. Problem je što se vraćamo u petak rano ujutro i malo je vremena za oporavak za utakmicu s Lokomotivom", rekao je pa progovorio o slovačkoj ekipi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već tjedan dana ih gledamo. Nisu to klasične duge lopte, to je organizirano. Kada ispucaju dugu loptu najmanje pet igrača ulazi naprijed. Očekuje nas jako teška i neugodna utakmica. Na papiru smo bolja momčad, ali to ništa ne znači ako to ne prenesemo na teren. Lake utakmice ne postoje. U modernom nogometu lake utakmice ne postoje. Prije 10-15 godina bilo je drukčije. Male ekipe danas jako dobro treniraju i mogu svakome zagorčati život. Sada vidite AEK koji je u Armeniji izgubio 3:1".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je na kraju Gattuso i na pitanje je li prednost z Hajduk to što se uzvratna utakmica igra na njihovom Poljudu.

"Imamo obvezu da održimo upaljenu svijeću entuzijazma. Nema vjetra koji smije ugasiti naš entuzijazam. To se može samo s dobrim igrama i rezultatima. To je na meni i mojoj momčadi, da održimo visoku razinu entuzijazma među našim navijačima. Moramo se boriti, brinuti o našim navijačima. Vidjeli smo protiv Belupa koliko su nam važni. Dogodilo se ono što sam i tražio uoči utakmice, nisu zviždali za vrijeme utakmice. Ako smo loši, nekad nam zvižde nakon utakmice, ja sam prvi krivac ako nešto ne valja", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike