Gareth Bale doživio peh prije utakmice, Real slavio bez njega

Nogometaš Real Madrida Gareth Bale propustio je priliku za debitantski nastup na Santiago Bernabeuu, istegnuvši bedreni mišić pri zagrijavanju.

22.9.2013.
21:32
VOYO logo

Dogodilo se to uoči nedjeljne utakmice petog kola španjolskog prvenstva protiv gradskog rivala Getafea. Velšanin se povukao s travnjaka, te su domaćini brže-bolje njegovo ime u zapisniku zamijenili Iscovim.

Realovci su tako bez njega stigli do pobjede 4:1. Momčad iz predgrađa Madrida povela je u petoj minuti pogotkom Angela Lafite nakon čijeg je udarca lopta zakačila Pepea i prevarila Diega Lopeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peh koji mu se dogodio Pepe je vrlo brzo anulirao: u 19. je minuti natrčao na odbijenu loptu poslije udarca Cristiana Ronalda i izjednačio na 1:1.

Do poluvremena je Real uspio i povesti. Ronaldo je u 32. minuti izveo slobodan udarac, a Michel je u živom zidu unutar šesnaesterca igrao rukom. Portugalska je zvijezda izvela i udarac s bijele točke i donijela Kraljevskom klubu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=YjDlcAwRd2d91piQ

U 59. je minuti Ronaldo iz slobodnog udarca gurnuo loptu Iscu, a mladi je Španjolac ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem pogodio dalji kut vratara Miguela Moye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 85. minuti Michel je dobio drugi žuti karton, a dvoboj je sjajnim pogotkom zatvorio Ronaldo u trećoj minuti nadoknade. Nakon dodavanja Samija Khedire s desne strane Portugalac je petom iz okreta s vrha peterca matirao Moyu. Ronaldu je to bio već 13. pogodak protiv Getafea u ligaškim utakmicama, a spomenimo i da je ovo bila već četvrta sezona zaredom u kojoj je Real pred svojim navijačima zabio gostima iz predgrađa točno četiri gola.

Trener Reala Carlo Ancelotti odlučio je malo odmoriti hrvatskog nogometašaLuku Modrića u ovoj utakmici, ali ga je ipak uveo u igru u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo