FUTSAL DINAMO / 'Tko nije osjetio energiju Boysa teško ju može shvatiti'

Image
Foto: Pixsell/Net.hr

Svi živi žele u Cibonu na treću finalnu utakmicu PH u futsalu. Zagreb trese navijačka euforija, a BBB-ovci najavljuju ponovno probijanje zvučnog zida

24.5.2023.
15:10
Pixsell/Net.hr
VOYO logo

Trener Futsal Dinama Matija Đulvat i igrač Mateo Mužar gostovali su jučer u studiju Net.hr-a nakon pobjede u drugoj finalnoj utakmici PH protiv Olmissuma 4-2 u ponedjeljak navečer u Omišu.

Image
SLAVLJE OMIŠANA /

U tvrdoj i vatrenoj utakmici Olmissum je svladao Futsal Dinamo

Image
SLAVLJE OMIŠANA /

U tvrdoj i vatrenoj utakmici Olmissum je svladao Futsal Dinamo

Finalna serija je sad izjednačena na 1-1 i seli u Zagreb, gdje će se u KC Dražen Petrović u petak i naredni ponedjeljak odigrati najmanje još dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad govorimo o petku i Ciboni, sve ulaznice su već rasprodane. Svi živi žele u Cibonu, Zagreb trese navijačka euforija, a BBB-ovci najavljuju probijanje zvučnog zida ponovno, nakon onog izdanja i ludila u dvojci Doma sportova protiv makarskog Novog Vremena u polufinalu.

Očekuje se da će se u petak u KC Dražen Petrović dogodit atmosfera kakva nikad u dvorani u Hrvatskoj, pa ni šire, nije viđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak ni odonog kaosa na Badelu devedesetih godina prošlog stoljeća koji se smatra možda i najboljim dvoranskim navijanjem ikad. Futsal Dinamo uistinu pomiče sve granice, a Boysi pritom pokazuju čistu emociju, strast i ludilo kakvo još nije viđeno.

"Ovo je sad prava emocija u odnosu na prije. Prije nije bio bitan rezultat, bilo je bitno da se igra, da klub Futsal Dinamo raste, da se priča zakotrlja itd.. Kad vi u dvorani vidite Bad Blue Boyse kad dignu ruke i osjetite tu energiju, kad samo ruke vidite u zraku i kad krenu, kad završi utakmica i krene ta pjesma, to je čista energija koja te nosi. Ja svojim igračima kažem - uživajte u ovim trenucima, igrajte te trenutke jer oni će proći. Ostat će ti sjećanja. Sve u životu prolazi. Tko ovo nije osjetio teško može shvatiti", kazao je Matija Đulvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su još Đulvat i Mateo Mužar kazali u studiju Net.hr-a pogledajte - OVDJE.

Fight Nation Championship 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja,od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo