FRANCUZI POTVRĐUJU KANDIDATURU ZA NASLOV: / Napadački trozubac uništio je Italiju

Image
Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE

Obećavajući znaci za Francusku

1.6.2018.
23:00
AFP PHOTO / VALERY HACHE
VOYO logo

Reprezentacija Francuske uvjerljivo je pobijedila Italiju u prijateljskoj utakmici prije Svjetskog prvenstva. Igralo se u Nici, a domaćin je slavio sa 3:1, pogocima Umtitija, Griezmanna iz jedanaesterca i Ousmanea Dembelea.

Pogodak utjehe za Talijane postigao je Leonardo Bonucci, nakon loše reakcije Huga Llorisa nakon slobodnog udarca Marija Balotellija. Obje momčadi istrčale su u 4-3-3 formaciji, sa tri napadača i jednim pivotom u vezi. Roberto Mancini dao je priliku igračima koji nisu često bili u reprezentativnom krugu, poput Chiese, Berardija i Mandragore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/bcvhs

Dobro je funkcionirao napadački trojac

S druge strane, Deschamps nije puno taktizirao i na teren poslao vjerojatno najjači francuski sastav - u napadu su igrali Griezmann, Dembele i Mbappe, dok su ispred Kantea u sredini terena bili Pogba i Corentin Tolisso. Francuska je kontrolirala većinu utakmice, a posebno je bila impresivna povezanost njihove trojice brzih napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/tv753

Tosun je izgubio živce

U drugoj prijateljskoj utakmici Tunis i Turska odigrale su 2:2, a utakmicu je obilježilo isključenje Cenka Tosuna, koji se posvađao sa jednim fanom Tunisa i zaradio isključenje. Tosun je iz jedanaesterca doveo Tursku u vodstvo, ali je Tunis preokrenuo preko Badrija i Sassija. U konačnici je remi Turcima donio Soyuncu, u posljednjim sekundama susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo