FRANCUZI ĆE NA HRVATE VJEROJATNO BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: / 'Ne želimo ništa riskirati'

Image
Foto: Profimedia

Idući nastup Francuska ima u utorak na Stade de Franeu protiv Hrvatske

6.9.2020.
17:04
Profimedia
VOYO logo

Aktualni svjetski prvaci Francuzi otvorili su nastup u Ligi nacija gostujućom pobjedom protiv Švedske sa 1:0, a sada “Tricolore” u utorak očekuje domaći ogled protiv Hrvatske koja je teško stradala u Portugalu izgubivši sa 1:4.

Francuze je do pobjede odveo pogodak Mbappea u 41. minuti, a za svjetske prvake je u zadnjim trenucima susreta Griezmann promašio kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući nastup Francuska ima u utorak na Stade de Franeu protiv Hrvatske. Deschamps je najavio kako će ‘miksati sastav’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravit ću puno promjena u sastavu jer je teško pratiti ovaj ritam. Možda se to kosi s kohezijom i automatizmima u momčadi, ali mislim da nemam izbora,” poručio je izbornik, no kasnije je napomenuo kako sumnja da će na teren poslati svog najboljeg igrača Mbappea.

Image
HRVATSKOJ SE OTVARA VELIKA ŠANSA PROTIV FRANCUZA: /

Deschamps najavio potez koji bi mu se mogao obiti o glavu

Image
HRVATSKOJ SE OTVARA VELIKA ŠANSA PROTIV FRANCUZA: /

Deschamps najavio potez koji bi mu se mogao obiti o glavu

Upitna situacija

"Nakon utakmice izgledao je odlično, ozljeda nije teška. Dobio je udarac u gležanj s kojim ima problema i nastavio je igrati. Vidjet ćemo kako će se sutra osjećati. Obavit ćemo testiranje i treba vidjeti kako će reagirati. Ne želim ništa riskirati. Razgovarat ću s njim i vidjeti je li spreman za Hrvatsku' – rekao je izbornik Francuske Didider Deschamps nakon utakmce s Švedskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Početak je sezone, Kylian je i dalje snažan i moćan kao prije, ali definitivno nije u svom najboljem izdanju. Međutim on ima sposobnost zabijati golove ni iz čega, baš kao što je napravio i protiv Švedske. Nema puno igrača na svijetu koji to mogu. Vidljivo je da ima problema, oscilira u formi, ali je i dalje trajna opasnost za protivnika. Njegova volja je nevjerojatna. Ozlijeđen je već duže vrijeme, ali je inzistirao na tome da igra na Final 8 Lige prvaka. Nakon toga je uzeo odmor, oporavljao se i nije igrao. Mora biti oprezan na treninzima. Nismo previše zabrinuti za njegov gležanj, situacija i dalje nije alarmantna, ali ne želim se kockati. Kako je i on rekao, svakim danom će biti bolje", zaključio je Dechamps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo