priznao u intervjuu / Francuski stoper navijao za Hrvatsku u finalu: 'Htio sam da Francuska izgubi'

Image
Foto: AP Images

Tridesettrogodišnji stoper bio je standardan u francuskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu 2016. godine

15.10.2018.
12:22
AP Images
VOYO logo

Uoči velikog finala ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji opći je dojam bio da su za Francusku u finalu protiv Hrvatske navijali samo Francuzi, no Canal+ pronašao je i jednog Francuza koji je priznao da je želio da Francuska u finalu izgubi.

Ne bi tu ništa bilo toliko čudno da on nije bivši francuski reprezentativni stoper Laurent Koscielny. Iskusnog Arsenalovog braniča ozljeda Ahilove tetive udaljila je s terena i nije mogao biti dio francuske šampionske generacije koja je na ljeto 2018. godine ušla u nogometne anale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjetsko prvenstvo će ostati crna točka moje karijere. Bilo je teško prihvatiti činjenicu da neću postati svjetski prvak. Bilo mi je drago zbog dečki, no istovremeno sam bio zgađen. Čudan je osjećaj bio u to vrijeme jer sam istovremeno želio da prođu i da izgube", rekao je Koscielny u intervjuu.

Tridesettrogodišnji stoper bio je standardan u francuskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu 2016. godine, a rekao je da se nakon ozljede neće vratiti u reprezentaciju. Povratak na teren Koscielny očekuje u prosincu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo