FRANCUSKA LIGA: / Lyon prekinuo crni niz, hrvatski nogometaši bez nastupa

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Slavni francuski klub bio je bez pobjede u prvenstvu od sredine klolovoza

26.10.2019.
23:11
AFP
VOYO logo

Nogometaši Lyona napokon su prekinuli crni niz u domaćem prvenstvu, koji je trajao od sredine kolovoza. Nakon osam kola bez pobjede uspjeli su svladati Metz sa 2-0 golovima Memphisa Depaya (28) i Mousse Dembéléa (33-pen).

U 11. kolu francuskog prvenstva Lille je u subotu na domaćem terenu svladao Bordeaux s 3-0, a pogotke su postigli Benjamin Andre (22), Yusuf Yazici (62-pen) i Loic Rémy (90+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić na klupi

Mladi hrvatski reprezentativac 19-godišnji Domagoj Bradarić, koji je standardan na poziciji lijevog braniča, ovaj puta je ostao na pričuvnoj klupi Lillea, jer je trener Christophe Galtier odlučio igrati sa tri braniča u zadnjem redu. Za veznjaka Tomu Bašića nastavljaju se teški dani u Bordeauxu. Opet nije bio u sastavu, a ove sezone je u tri ligaška nastupa skupio samo 90 minuta.

Dan ranije bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić s klupe za pričuve odgledao je 1-0 gostujuću pobjedu Monaca kod Nantesa u susretu 11. kola. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Ben Yedder u 22. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo