[FOTO] ZAR STE MISLILI DA SE NEĆE JAVITI? / Zdravko Mamić objavio bombastičan status nakon pobjede Dinama - 'Kriv sam...'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Poruku je objavio na svojem službenom Facebook-profilu

3.12.2020.
23:42
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama osigurali su "europsko proljeće" nakon što su u susretu 5. kola K skupine Europske lige u Rotterdamu pobijedili Feyenoord sa 2-0 i kolo prije kraja natjecanja po skupinama potvrdili prvo mjesto.

Strijelci za Dinamo bili su Bruno Petković iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena i Lovro Majer u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u Rotterdam doputovao kao jedini klub u Europskoj ligi koji ove sezone nije primio pogodak. U prva četiri kola "modri" su dohvatili osam bodova uz razliku pogodaka 4-0, a mrežu su uspjeli sačuvati i u Nizozemskoj pa nakon 350 minuta igre hrvatski prvak ima 6-0 razliku pogodaka i 11 bodova.

Kao što je bilo i za očekivati, nakon novog velikog uspjeha Dinama i plasmana u nokaut-fazu, oglasio se i Zdravko Mamić, takozvana "siva eminencija" kluba, čovjek nepravomoćno optužen za izvlačenje 116 milijuna kuna iz kluba i na koncu bjegunac od hrvatske pravde koji se od zatvora krije u svojoj hercegovačkoj oazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Foto: Profimedia

Poruku je objavio na svojem službenom Facebook-profilu, a prenosimo je u cijelosti:

"Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima! Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol! Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti! Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom! Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina! Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti! Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo - našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo